Reclame

Staf Coppens viert huwelijksverjaardag in Disneyland Paris

Met het hele gezin naar de Disney-parken.
2 minuten om te lezen
Staf Coppens trok afgelopen weekend met zijn vrouw Monique en zijn kinderen Beau en Nora naar Disneyland Parijs om de start van het nieuwe kerstseizoen mee te maken. Samen met de schattige sneeuwpop Olaf vierde Staf en Monique ook hun vijfde huwelijksverjaardag.

"Liefde is een werkwoord en je moet hier om de zoveel tijd eens energie insteken", vertelt Staf. Hij koopt elke week een boeketje bloemen voor zijn vrouw, maar vindt dat je het af en toe van de daken moet schreeuwen. De presentator heeft zijn hart verloren aan Disneyland Paris en de keuze was dan ook snel gemaakt. Samen met zijn gezin trok hij naar Parijs om de start van 'Disney's Betoverende Kerst' mee te maken. "Ik ben al helemaal in de kerststemming", vertelt Staf, "Het kriebelt al om thuis ook de kerstboom te zetten.".

Een bezoek aan de sneeuwpop Olaf uit Frozen mocht niet ontbreken. "We zijn thuis zot op Olaf. Toen Beau en Nora hem zagen, vlogen ze hem onmiddellijk in zijn armen en gaven hem een knuffel". Olaf kan je momenteel ontmoeten in de attractie 'Frozen Celebration' in het Walt Disney Studios Park. In 2020 komt er zelfs een speciaal seizoen rond Frozen.

Verder kwam ook het kleinste kind in Staf naar boven toen hij Kylo Ren uit Star Wars mocht ontmoeten. "Kylo Ren vond ik heel intimiderend in zijn zwart pak. Gelukkig had ik een lichtsabel in mijn handen".

Staf Coppens kan je momenteel op VTM zien met zijn programma 'De Code van Coppens', samen met zijn broer Mathias. Verder werkt hij achter de schermen aan een volledig nieuw programma.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.