Reclame

Stakers worden uitgejouwd door annulering Disney D-Light

Het respect voor de Cast Members daalt.
1 minuut om te lezen
Verontwaardigde Cast Members hebben dinsdagavond het pad naar het betoverende Kasteel van Doornroosje geblokkeerd, met als doel de avondshows te dwarsbomen - en daarin zijn ze geslaagd. Ze werden begroet met afkeurend boegeroep en gejouw van de gasten.

De bezoekers van Disneyland Paris keken vol verwachting uit naar de spectaculaire voorstellingen van Disney D-Light en Disney Dreams! op dinsdagavond, maar dat was buiten de Cast Members gerekend. Degenen die normaal gesproken zorgen voor een betoverende dag, versperden het pad naar het Kasteel van Doornroosje in een poging de shows te annuleren.

Hun opzet slaagde, want even later werd via de luidsprekers omgeroepen dat de voorstellingen vanwege onvoorziene omstandigheden geannuleerd moesten worden. De stakende Cast Members die stonden te wachten, werden geconfronteerd met het afkeurende boegeroep en geschreeuw van duizenden bezoekers.

Velen van hen zochten daarna hun weg naar City Hall om hun frustraties te uiten en om compensatie te vragen. Echter, de Cast Members hadden besloten om eerder te stoppen, omdat ze een grote toestroom van mensen verwachtten. Gasten die toch nog compensatie wensen, kunnen een e-mail sturen naar dlp.guestcomm@disneylandparis.com met gedetailleerde informatie over hun bezoek.

Foto en video: DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.