Reclame

Star Tours: The adventure continues

2 minuten om te lezen
In 2017 viert Disneyland Parijs haar 25e verjaardag. Hiervoor werden een groot aantal attracties gesloten voor renovatie. Zopas werd Big Thunder Mountain terug geopend na een sluiting van een jaar. Nu is Star Tours aan de beurt.
star tours

Op 13 maart 2016 vond The Last Trip to Endor plaats, de laatste rit van de attractie Star Tours. In Amerika is de 3D versie van Star Tours een groot succes en Parijs kon dus niet achter blijven.

In Star Tours: The Adventure Continues wordt je meegenomen door plaatsen en figuren van Episode I - The Phantom Menace tot Episode VII - The Force Awakens. Zijn voorganger beperkte zich tot de originele trilogie (Episode IV - VI).


De bestaande attractie krijgt op dit moment een nieuwe ingang, decors, wachtrij, ervaring en figuren. Binnen wordt er een nieuwe cockpit met piloot geïnstalleerd en nieuwe HD led schermen. De grootste verandering is wanneer je de attractie meerdere keren zou bezoeken, je elke keer andere beleving krijgt. Een uniek concept! Nooit meer dus hetzelfde ritje door de toevoeging van nieuwe scenes! In totaal kunnen er 70 verschillende combinaties gemaakt worden. Bij elke rit worden er lukraak een combinatie gekozen waar je reist naar de planeten Jakku, Naboo, Hoth, Tatooine en misschien zelfs the Death Star. Elke rit is dus telkens een verrassing!

star tours

Op de oude locatie van Star Traders komt er een nieuwe Star Wars Pavilion, vergelijkbaar met het Princess Pavilion. In de Star Wars Pavilion kan je de grote Star Wars figuren ontmoeten, zoals Darth Vader, Kylo Ren en Chewbacca. Met hun op de foto gaan is ook geen probleem! Er staan Disney PhotoPass fotografen klaar om de magische momenten vast te leggen.

Bij het verlaten van de attractie kom je terecht in een nieuwe Star Wars boetiek. Dit is de grootste boetiek van Star Wars merchandising in Europa! Ook bezoekers die de attractie niet willen bezoeken, kunnen de nieuwe boetiek bereiken via de ingang naast de Star Wars Pavilion.

De opening van Star Tours: The Adventure Continues zal plaatsvinden op 26 maart 2016. Voor de opening hebben de Cast Members ook een update gehad van hun kostuum.

Lees ook: Soft-openings Star Tours.

star tours

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Video: Disney Imagineers tonen kristallen kroonluchter in Disneyland Hotel

22 september 2023 17:30

Ahsoka Tano vervoegd Star Tours in Disneyland Paris

11 september 2023 10:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.