Reclame
terug

Star Tours krijgt nieuwe bestemmingen in 2024

De attractie krijgt opnieuw een update!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Goed nieuws voor de vele Star Wars-fans, want de attractie 'Star Tours: The Adventure Continues' krijgt nieuwe bestemmingen in 2024. Een aantal van deze bestemmingen zijn nu zelfs nog niet ontdekt...

    De attractie werd in het verleden al aangepast zodat niet elke rit hetzelfde is. Elke keer je de attractie bezoekt, wordt er willekeurig een bestemming gekozen. Die lijst van bestemmingen zal in 2024 verder worden uitgebreid met bestemmingen die nu nog niet ontdekt zijn in het Star Wars universum.

    Disney Imagineer Scott Trowbridge kondigde onlangs aan op een Star Wars evenement dat de attractie zal worden uitgebreid met een aantal nieuwe, nog niet eerder ontdekte bestemmingen in het Star Wars universum. Deze bestemmingen worden willekeurig gekozen bij elk bezoek, zodat elke rit een unieke en onvergetelijke ervaring wordt. Bovendien zijn deze bestemmingen geïnspireerd op de aankomende Star Wars-series, waardoor fans nog meer te weten zullen komen over de verhalen die zich afspelen in het universum.

    Volgens Trowbridge zullen gasten worden meegenomen naar "bestemmingen waarvan ze nog nooit hebben gehoord". Dit is niet alleen een spannende aankondiging voor fans, maar ook een bewijs van het toewijdingsniveau van Disney en de Imagineers om de attractie voortdurend te verbeteren en te vernieuwen om de beleving zo fantastisch mogelijk te maken. We kunnen nu al niet wachten om ons klaar te maken voor de volgende reis naar de Star Wars-galaxy en te zien welke nieuwe avonturen ons te wachten staan!

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.