Reclame
terug

Star Tours vervangt Buzz Lightyear Laser Blast tijdens Extra Magic Time

Buzz Lightyear Laser Blast gaat een tijdje dicht...

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Vanaf 6 januari 2020 sluit de attractie Buzz Lightyear Laser Blast in het Disneyland Park voor een opknapbeurt. De attractie was een geliefde attractie tijdens Extra Magic Time, de extra uren waarin hotel-gasten eerder het park konden bezoeken. Een nieuwe attractie neemt nu deze plaats in.

  Tijdelijk kunnen gasten van een Disney-hotel genieten van de Star Wars-attractie Star Tours tijdens Extra Magic Time. Extra Magic Time zijn de uren waarin gasten van een Disney-hotel 's ochtends al toegang krijgen tot beide Disney-parken.

  Star Tours is een 3D simulator waarbij je wordt meegenomen naar maar liefst 70 verschillende bestemmingen uit de Star Wars-films. Dankzij nieuwe programmering is elke rit anders en krijg je elke keer een nieuwe bestemming te zien.

  Buzz Lightyear Laser Blast blijft maar liefst 7 maanden gesloten. De openingsdatum staat gepland voor 31 juli 2020. Tijdens de renovatie wordt de voorkant van de attractie opgeknapt en de wagentjes en het decors krijgen een nieuw likje verf.

  De attractie maakt ook deel uit van het betalende FASTPASS-tickets die je kan aankopen. De geruchten gaan de ronde dat de attractie Flying Carpets over Agrabah tijdelijk Buzz Lightyear Laser Blast zal vervangen. Of je hierdoor meer 'waar voor je geld' krijgt, valt te betwijfelen.

  Bekijk de volledige lijst met geopende attracties tijdens Extra Magic Time.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

  16 juni 2024 21:52

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

  2 juni 2024 22:45

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

  20 mei 2024 00:24
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.