Reclame

Star Wars: The Last Jedi nu al te zien in Star Tours

Previews van de film zijn nu te zien.
1 minuut om te lezen
Een verrassing voor echte Star Wars-fans, want Disneyland Parijs toont nu al beelden van de nieuwe Star Wars-film: The Last Jedi in de 3D simulator Star Tours. Deze spelen zich af op de planeet Crait.

De nieuwe Star Wars-film kan je pas vanaf 13 december zien in de filmzalen, maar je kan dus nu alvast een preview krijgen in Disneyland Parijs. Gasten van de attractie Star Tours in Discoveryland komen terecht in een veldslag op de planeet Crait tussen robots en vliegtuigen. Personages als Kylo Ren, Poe Dameron en Maz Kanata zijn te zien.

De beelden zullen net als alle andere willekeurig te zien zijn. De attractie kan je ondertussen meer dan 70 verschillende ervaringen geven waardoor je nooit de attractie op dezelfde manier zal beleven.

Cast Members hebben vanaf nu ook de mogelijkheid om de attractie in het Engels te zetten. Tot nu toe was het enkel mogelijk om de attractie te beleven in het Frans, wat problemen gaf voor de gasten die deze taal niet machtig zijn. Het volstaat om even aan een Cast Member te vragen om op de knop te drukken.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.