Reclame

Starbucks komt naar Main Street U.S.A.

De Amerikaanse koffieketen komt naar het Disneyland Park.
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs opent volgende jaar een nieuwe Starbucks in het Disneyland Park. Dit wordt verteld door fansite ED92, een betrouwbare bron, op Twitter. Market House Deli op Main Street U.S.A. zou voor langere tijd gesloten worden om te verbouwen tot een Starbucks.

In de Amerikaanse parken kan je al langer een Starbucks vinden in de Disney-parken, maar voor Europa is dit de eerste keer. Tot nu toe was Starbucks enkel te vinden in Disney Village en recent in de Disney-hotels Santa Fé en Cheyenne.

Vanaf januari 2018 zou Market House Deli voor langere tijd gesloten zijn om de verbouwingen te doen. Veel Disney-fans zijn niet te vinden voor een Amerikaans bedrijf binnen de magie van de parken, maar de nieuwe Starbucks zal mooi gethematiseerd worden in een Victoriaanse stijl. De Starbucks-vestigingen in de Disney-hotels Santa Fé en Cheyenne passen ook binnen de stijlen van het hotel. Je kan de keten enkel herkennen door het logo dat op het gebouw staat.

Wat er met het aanbod van Market House Deli zal gebeuren, is niet geweten. Vooral de croque monsieur was een zeer populair gerecht.

Disney heeft nog niet officieel bevestigd dat er Starbucks zal komen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.