Reclame
terug

Strengere Coronamaatregelen in Frankrijk: hier moet je op letten

Lees even mee als je naar Disneyland Paris gaat.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    De Franse overheid heeft enkele nieuwe Coronamaatregelen ingevoerd. De cijfers lijken in Frankrijk ook opnieuw te stijgen en daarom worden enkele maatregelen verstrengd.

    Het dragen van een mondmasker wordt opnieuw verplicht op publieke plaatsen. Dit is niet nieuw voor Disneyland Paris. Hier is het dragen van een mondmasker al verplicht vanaf 6 jaar, zowel binnen als buiten. Enkel wanneer je zit om te eten of te drinken, of op de groene stip bij een selfie-spot, mag je het mondmasker afnemen.

    De geldigheidsduur van een PCR of antigeentest is verlaagd naar 24 uur. Voorheen was dat 72 uur. Dit wilt zeggen dat als je niet gevaccineerd bent, je elke dag een nieuwe test moet laten afnemen in Disney Village. Ben je wel gevaccineerd? Dan gaat Frankrijk de boosterprik verplichten. Deze moet ten laatste 7 maanden na je laatste vaccinatie gezet zijn.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.