Reclame

Studio Tram Tour krijgt nieuw thema

De attractie achter de schermen van Hollywood krijgt een nieuwe bestemming.
1 minuut om te lezen
Studio Tram Tour: Behind the Magic krijgt een nieuw jasje. Dit vertelde Operationeel Directeur Daniel Delcourt op een bijeenkomst van Disney-fans. De attractie krijgt een Cars overlay, naar de gelijknamige Pixar-films. Tegen de zomer van 2020 zouden de werken afgerond moeten zijn.

De attractie kent nogal een woelig traject. Na de opening in 2002 zijn er al tal van wijzigingen aan de attractie gebeurd om deze spannender te maken voor de gasten. Dit met matig succes. Tijdens de attractie wordt je in een wagentje meegenomen achter de schermen van Hollywood en krijg je te zien hoe de films worden gemaakt. De meest bekende scène is de vrachtwagen in de scène 'Catastrophe Canyon' die explodeert. Deze wordt behouden, maar de 'London' scène moet plaats ruimen zodat de route gewijzigd kan worden. Op deze plaats komt de nieuwe boulevard die door het Walt Disney Studios Park loopt.

Tegen 2020 krijgt de attractie een Cars-jasje waarin Lightning McQueen de hoofdrol zal spelen. Veel van de bestaande decors zullen verdwijnen. Er komt ook een nieuw instapstation op een andere locatie. "Dit wordt een attractie geschikt voor de hele familie", vertelde Daniel Delcourt. De naam van de attractie zal ook wijzigen. Tot wanneer de huidige versie open blijft, is niet geweten.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.