Reclame

Stukje Disneyland Paris geopend voor solden

Shop je graag?
1 minuut om te lezen
De Disney-Parken mogen dan wel gesloten zijn, maar een stukje opent toch tijdens het weekend. Net zoals tijdens de kerstperiode zal de World of Disney-winkel in Disney Village open zijn voor de soldenperiode met kortingen tot wel 70%.

Kan je niet genoeg krijgen van de Disney magie? Dan is de soldenperiode de beste periode om enkele gadgets, tassen, mokken, t-shirts of vele andere Disney-artikelen aan te kopen. De World of Disney-winkel in Disney Village heropent zijn deuren van 12.00u tot 17.00u op 29, 30 en 31 januari, 5, 6 en 7 februari en 12, 13 en 14 februari 2021.

Naast gesoldeerde artikelen is er ook de nieuwe collectie vinden. Op sommige artikelen kan je tot 70% krijgen, die nog eens gecombineerd kan worden met een eventuele korting met je jaarpaspoort.

Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg afstand kan houden, is de capaciteit van de winkel beperkt. Tijdens de kerstperiode kon je via een speciale website je aankopen alvast laten klaarleggen in de winkel, maar deze mogelijkheid is er jammer genoeg nu niet. Voor de winkel is er genoeg plaats voorzien om te wachten. Het dragen van een mondmasker is ook verplicht voor alle bezoekers van 6 jaar en ouder.

De bezoekersparking van Disneyland Paris is gesloten, maar de Indigo parking geeft je één uur gratis parkeren als je een aankoop hebt gedaan. Hiervoor kan je een voucher vragen bij de kassa van de World of Disney-winkel.

Als je graag een aankoop zou doen, dan ben je er best vroeg bij. Gisteren ging de winkel voor het eerst open en stonden er al snel lange wachtrijen voor de winkel.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.