Reclame

Super Dinner in Avengers Campus heeft nieuw menu met Shawarma

Een volledig nieuw menu.
1 minuut om te lezen
De iconische American Streamliner 'Super Diner' in Avengers Campus ondergaat een complete transformatie van zijn menuaanbod. Het vorige menu is volledig herzien en vernieuwd. Vanaf nu kunnen bezoekers zich verheugen op een uitgebreide selectie van Shawarma-gerechten, een subtiele knipoog naar de geliefde Marvel-films.

Eerder bood het menu New Yorkse Reuben Sandwiches aan, die echter niet de gewenste populariteit genoten vanwege hun hoge prijs en beperkte aantrekkingskracht. De Reuben Sandwich is een gegrilde sandwich met corned beef op roggebrood, overladen met kaas.

Gelukkig heeft Disneyland Parijs geluisterd naar de wensen van de Disney-fans en het menu volledig herzien. Gasten kunnen nu genieten van verrukkelijke Shawarma, verrijkt met verse groenten en hummus, en er is zelfs een optie voor veganisten beschikbaar. Het menu is verder uitgebreid met heerlijke Caesar-salades, diverse soorten koekjes, ijsjes en een scala aan warme en koude dranken.

De keuze voor Shawarma heeft ook een diepere connectie met The Avengers, aangezien deze lekkernij een herinnering oproept aan de gedenkwaardige eindscène van een van de films. Hierin verzamelen alle superhelden zich rond een tafel om samen Shawarma te eten, nadat ze zojuist de wereld hebben gered. Dit nieuwe menu voegt dus niet alleen culinaire variëteit toe, maar ook een extra laag van betekenis voor de fans van het Marvel-universum.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.