Reclame

Technische storingen zorgen voor problemen in Disneyland Paris

Vele attracties zijn gesloten..
1 minuut om te lezen
De magie was de afgelopen dagen een beetje verdwenen uit de Disney Parken. Een reeks technische storingen zorgden ervoor dat vele attracties tijdelijk gesloten waren, informatieborden niet werkten en elektronische betalingen niet mogelijk waren.

Geen leuke start van de dag voor vele gasten van Disneyland Paris. Door een plotse stroompanne konden veel gasten niet door de automatische poortjes. De attracties waren gelukkig niet niet opgestart. Hierdoor kwamen er geen gasten vast te zitten.

Uiteindelijk was er terug stroom en konden de attractie opgestart worden. Echter door verschillende storingen werkten de informatieborden niet. Ook betalen met een kaart was niet mogelijk. Verder was Disney Premier Access ook buiten werking.

In de officiële app van Disneyland Paris waren ook een tijdlang geen wachttijden te zien. In de parken werd dit opgelost door papieren op te hangen. De meet en greet locatie Hero Training Center in Avengers Campus werkt normaal met een digitale wachtrij, maar door de problemen werd er een fysieke wachtrij gecreëerd.

De stroompanne was niet beperkt tot Disneyland Paris. Grote delen van Val D'Europe zaten op hetzelfde moment zonder stroom.

Misschien ook interessant?

Video: Disney Imagineers tonen kristallen kroonluchter in Disneyland Hotel

22 september 2023 17:30

Gloednieuwe McDonald's komt naar Disneyland Paris in 2026

22 september 2023 10:28

Attracties merchandising in winkels Disneyland Paris

7 september 2023 21:38
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.