Reclame

Tentoonstelling paradewagens tijdens European Heritage Days

Een speciale tentoonstelling van alle paradewagens
1 minuut om te lezen
Op 21 en 22 september 2019 viert Disneyland Parijs de European Heritage Days (Open Monumentendag), een ode aan het verleden van Disneyland Paris. Via een speciale app kan je op verschillende locaties doorheen het park meer uitleg krijgen over de geschiedenis van attracties en gebouwen. Er is ook een speciale tentoonstelling van oude paradewagens.

Deze tentoonstelling vindt plaats in het Videopolis Theater in Discoveryland.  Verschillende maquettes van oude en nieuwe paradewagens zijn er te zien. Er staan paradewagens uit Disney's Once Upon a Dream Parade (2007), Disney Stars on Parade (2017), Mickey's Halloween Celebration (2018) en The Jungle Book Jive (2019).

Via de app kan je een speciale rondleiding doorheen het Disneyland Park volgen met informatie over de architectuur, de geschiedenis en de ambachten van verschillende attracties, restaurants, winkels en gebouwen. Je ontdekt meer informatie over de gouden decoraties van de draaimolen van Sir Lancelot tot de glas-in-loodramen van het Kasteel van Doornroosje.

Foto's: Looopings

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.