Reclame
terug

Tentoonstelling paradewagens tijdens European Heritage Days

Een speciale tentoonstelling van alle paradewagens

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Op 21 en 22 september 2019 viert Disneyland Parijs de European Heritage Days (Open Monumentendag), een ode aan het verleden van Disneyland Paris. Via een speciale app kan je op verschillende locaties doorheen het park meer uitleg krijgen over de geschiedenis van attracties en gebouwen. Er is ook een speciale tentoonstelling van oude paradewagens.

    Deze tentoonstelling vindt plaats in het Videopolis Theater in Discoveryland.  Verschillende maquettes van oude en nieuwe paradewagens zijn er te zien. Er staan paradewagens uit Disney's Once Upon a Dream Parade (2007), Disney Stars on Parade (2017), Mickey's Halloween Celebration (2018) en The Jungle Book Jive (2019).

    Via de app kan je een speciale rondleiding doorheen het Disneyland Park volgen met informatie over de architectuur, de geschiedenis en de ambachten van verschillende attracties, restaurants, winkels en gebouwen. Je ontdekt meer informatie over de gouden decoraties van de draaimolen van Sir Lancelot tot de glas-in-loodramen van het Kasteel van Doornroosje.

    Foto's: Looopings

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

    16 juni 2024 21:52

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.