Reclame

Tex-Mex restaurant Billy Bobs (La Grange) in Disney Village breidt uit

Naar een wel heel bekende locatie.
1 minuut om te lezen
Het sfeervolle Tex-Mex restaurant, genaamd Billy Bobs (La Grange), gelegen in Disney Village, staat op het punt om uit te breiden naar een wel zeer iconische plek die het hart van menig Disney-liefhebber sneller doet kloppen. Het betreft de nabijgelegen ruimte die voorheen diende als bar en voorshow voor de adembenemende voorstelling van Buffalo Bill's Wild West Show.

Voor maar liefst 28 glorieuze jaren, sinds de opening van Disneyland Paris in 1992, was Buffalo Bill's Wild West Show een betoverende dinerervaring waar Mickey en zijn vrienden schitterden. Terwijl gasten zich tegoed deden aan verrukkelijke Texaanse gerechten, werden ze ondergedompeld in een weergaloze spektakel, inclusief authentieke dierenpracht.

De show werd gepauzeerd gedurende de beproevingen van de Corona-pandemie en uiteindelijk kwam er een einde aan. De ruimten lagen sindsdien verlaten en onbenut. Echter, een nieuwe dageraad breekt aan. Het aanpalende restaurant Billy Bob's Country Western Saloon (La Grange) neemt het voortouw door de voormalige wachtzone voor de show en de sfeervolle bar te transformeren tot uitbreiding van het restaurant. Hierdoor ontstaat er meer eetgelegenheid, terwijl de bouwactiviteiten in Disney Village gestaag verder gaan.

Hoewel deze ontwikkeling plotseling lijkt te verschijnen, zullen de deuren van deze verrassende nieuwe locatie vanavond al openzwaaien. Het werk is stilletjes voltooid, als een welbewaard geheim dat nu klaar is om met de wereld gedeeld te worden.

In het restaurant, dat zich bevindt op de eerste verdieping van Billy Bob's Country Western Saloon kan je een all-you-can-eat Tex-Mex buffet krijgen voor slechts 40 EUR per persoon.

D01R02_la-grange-au-billy-bobs-country-western-saloonD01R02_la-grange-au-billy-bobs-country-western-saloon.pdf

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.