Reclame

Tijdelijk! Ontbijt met de Disney Prinsessen in een nieuw restaurant

Sneeuwwitje, Aurora en Assepoester staan je op te wachten!
1 minuut om te lezen
Tijdens het Piraten en Prinsessen festival lanceert Disneyland Parijs een nieuwe exclusief ontbijt met drie Disney-Prinsessen bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park. Van 12 februari tot en met 1 april 2019 kan je hier terecht. Op voorhand reserveren is aangeraden.

Het gaat om een test om een nieuwe restaurant toe te voegen aan de ontbijtmogelijkheden. Momenteel kan je enkel ontbijten met Disney-figuren in Plaza Gardens, maar dit restaurant is altijd volzet. Als de test in Auberge de Cendrillon positief is, dan wordt het ontbijt waarschijnlijk definitief verlengd.

Het ontbijt bestaat uit een vast menu met tafelbediening. Er is dus geen buffet, maar je krijgt diverse warme gerechten, zoals eieren, worstjes, aardappeltjes en een Mickey wafel. Daarnaast staan er broodjes waaronder chocoladebroodjes en croissants op tafel met diverse smaken gelei en choco. Er zijn ook gezonde salades voorzien en een koud en warme drank naar keuze (bv fruitsap en koffie).Tijdens je ontbijt komen er drie Disney-prinsessen bij je aan tafel: Sneeuwwitje, Aurora en Assepoester. Foto's nemen is toegelaten.

Er zijn twee zittingen:

  • 08:15 (enkel voor gasten van een Disney-hotel of houders van een Magic Plus of Infinity jaarpaspoort)
  • 09:45 (voor iedereen)

En de prijs? Het kost je € 49 per volwassene (vanaf 12 jaar) en € 39 per kind (3 - 11 jaar). Op voorhand reserveren is nodig, want ook dit restaurant zal snel volgeboekt zijn. Je kan drie dagen voor je aankomst telefonisch reserveren of bij aankomst in je hotel.

Bekijk alle maaltijdopties met Disney-figuren.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.