Reclame

Trailer Disney film 'Peter en de draak'

Het hartverwarmend verhaal van een jongen en een draak.
1 minuut om te lezen
Wat als je beste vriend een draak is? Na de remakes van de Disney films 'The Jungle Book' en 'Peter Pan', komt Walt Disney Pictures nu met de volgende remake van het verhaal 'Peter en de Draak'.

Disney heeft een trailer online gezet voor de nieuwe film Pete's Dragon (Peter en de Draak). De film is een remake van de Disney klassieker uit 1977 waarin we het prachtige verhaal volgen van de vriendschap tussen Peter en de draak Elliott.

Al jaren vertelt de oude houtsnijder meneer Meacham het verhaal van een woeste draak die diep in de bossen leeft. Zijn dochter Grace, die boswachter is, heeft deze verhalen altijd met een korrel zout genomen totdat ze Peter ontmoet in het bos. Peter is een 10 jarige jongen zonder familie of thuis die beweert dat hij in het bos leeft samen met een gigantische groene draak Elliott. Van de omschrijvingen die Peter geeft, lijkt deze draak op de draak waarover haar vader altijd verhalen heeft verteld. Samen met haar vriendin Natalie wilt ze ontdekken waar Peter vandaan komt, waar hij thuis hoort en de waarheid over Elliott. Echter heeft niet iedereen goede bedoelingen...

De film zal in de zalen te zien zijn op 5 oktober 2016 in het Nederlands en Engels, ook in 3D. Andere Disney films die gaan verschijnen zijn 'Vaiana' en 'Be Our Guest'.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.