Reclame

Twee nieuwe scènes worden toegevoegd aan attractie 'Le Pays des Contes de Fées'

Uit bekende verhalen.
1 minuut om te lezen
De attractie 'Le Pays des Contes de Fées' krijgt in 2024 maar liefst twee nieuwe scènes uit Frozen en Winnie The Pooh.

De attractie is misschien wat minder bekend in Disneyland Paris. Ze werd in 1994 geopend in Fantasyland. Vele gasten lopen er voorbij, maar de toegang tot de attractie ligt tussen het doolhof Alice Curious Labyrinth en The Old Mill.

Deze rustige boottocht is een viering van de geliefde verhalen en fabels van Walt Disney Animation Studios door middel van muziek, landschappen en miniaturen. Gebaseerd op een origineel idee van Walt Disney zelf, is de attractie een heruitvinding van de klassieke Storybook Land Canal Boats die in 1956 in het Amerikaanse Disneyland debuteerde.

De Parijse versie heeft verschillende unieke accenten met reproducties van Night on the Bald Mountain uit 'Fantasia', Belle's Dorp uit “Beauty and the Beast” en Raponsjetoren uit “Tangled.”

In 2024 worden bekende locaties uit Frozen toegevoegd, waaronder de majestueuze North Mountain bedekt met een dikke witte deken van sneeuw en Elsa's iconische ijspaleis. Gasten kunnen Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven zelfs spotten op weg naar Wandering Oaken's Trading Post.

Bij de toevoeging van Winnie The Pooh kom je het Honderd Bunderbos tegen waar Winnie en zijn vriend Tijgertje liggen te spelen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.