Reclame

Urenlange wachtrijen voor... souvenirs

Normaal voor attracties...
1 minuut om te lezen
Bij een bezoekje aan Disneyland Paris horen wachtrijen. Voor de meest populaire attracties moet je af en toe wel eens aanschuiven. Vandaag, bij de officiële start van de vieringen van de 30e verjaardag, ontstonden er zelfs lange wachtrijen aan de winkels.

Disneyland Paris viert vanaf vandaag de 30e verjaardag van het resort. Ter gelegenheid van deze verjaardag, is er een exclusieve souvenircollectie ontwikkeld. Deze lijkt enorm populair te zijn, want er ontstond als snel een wachtrij.

De souvenirs zijn momenteel alleen te koop bij de winkel 'New Century Notions Flora's Unique Boutique' op de hoek van Main Street U.S.A.. Hierdoor stond soms de Discovery Arcade, het overdekte gedeelte aan de rechterkant, tot achteraan vol met mensen die wachten tot ze de winkel binnen mochten.

De nieuwe collectie heeft een focus op de kleuren blauw, paars, roze en goud en bestaat onder meer uit nieuwe pins, knuffels, mokken, t-shirts, spirit jersey, beeldjes, tasjes en een zeeppompje dat zeep in de vorm van Mickey hoofd produceert.

Video: Looopings.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Ontdek Disney Symphony of Colours in Disneyland Paris

27 december 2023 21:12
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.