Reclame

Vakbonden Disneyland Paris uitgenodigd voor gesprek

De stakingen zijn voorlopig gestopt.
1 minuut om te lezen
De vakbonden van de Cast Members van Disneyland Paris zijn uitgenodigd voor een belangrijke bijeenkomst op 26 juni 2023. Tijdens deze vergadering zullen de plannen worden besproken die betrekking hebben op de aankomende onderhandelingen in augustus.

Volgens een rapport van DLP Report hebben de vakbonden van de Cast Members van Disneyland Paris vandaag aangekondigd dat zij een uitnodiging hebben ontvangen van Disneyland Paris voor een bijeenkomst op 26 juni. Het doel van deze bijeenkomst is om "de stand van zaken op te maken en de onderhandelingskalender voor de tweede helft van 2023 te delen". Als gevolg hiervan zijn er momenteel geen nieuwe aankondigingen van stakingsacties.

In de afgelopen maanden hebben er steeds vaker en intensiever stakingen plaatsgevonden in Disneyland Parijs, waarbij Cast Members pleiten voor loonsverhogingen en verbeteringen van hun werkomstandigheden om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Hun hoop is gericht op het verkrijgen van hogere lonen om de stijgende inflatie het hoofd te bieden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.