Reclame

Vanaf 1 april 2020 beheert Disneyland Paris zelf PhotoPass+

Gebruik je de dienst PhotoPass? Check dit even!
1 minuut om te lezen
Vanaf 1 april 2020 zal Disneyland Paris zelf de dienst PhotoPass+ beheren. Momenteel wordt deze beheert door een extern bedrijf, FUJIFILM. Iedereen die momenteel gebruikt maakt van de dienst, ontvang eerder deze week een e-mail van FUJIFILM France.

In de e-mail wordt gevraagd om je bestaande gegevens en foto's over te zetten naar je account van Disneyland Paris. Doe je dit niet, dan ben je jouw foto's onherroepelijk kwijt. Zelfs na je bezoek aan Disneyland Paris, kan je jouw foto's opvragen via de website https://www.disneyphotopass.eu. Met je foto's kan je allerlei producten bestellen zoals tassen, fotoalbums, kalenders en nog veel meer.

Aangezien Disneyland Paris zelf het beheer van de dienst PhotoPass+ overneemt, lijkt het erop dat ze dit gaan integreren in één applicatie. Met de nieuwe Disney-app zou je in de toekomst onmiddellijk je foto's kunnen bekijken en delen op sociale media. Eerder was er ook al spraken dat de app 'LineBerty', die Disneyland Paris gebruikt om je in een digitale wachtrij te zetten, zou geïntegreerd worden in de Disney-app.

Laat die digitalisering maar komen!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.