Reclame

Vapiano komt naar Disneyland Parijs

Italiaanse keuken op zijn best!
2 minuten om te lezen
Vapiano is een italiaans restaurant met als hoofdingrediënt: vers gemaakt eten. Het eerste restaurant werd in 2002 geopend in Hamburg. Hun concept groeide al snel uit tot een groot succes. Eerst zou Vapiano openen in de zomer in The Disney Village, maar dit is uitgesteld tot december.

Verse ingrediënten

Vapiano biedt een groot aanbod aan pasta's, pizza's, anti-pasta en desserts. Hun concept is een je geweldige ervaring rond eten te bezorgen. Gerechten worden voor je neus bereidt en alles is met de hand gemaakt met versie ingrediënten die dagelijks worden geleverd. 

Vapiano is ook een bar en lounge en heeft een warme, mediterrane sfeer voor borrels met familie of vrienden in de buurt rond grote eiken tafels. De natuurlijke groene muur, aromatische tuinen en multi-honderdjarige olijfboom zijn een aanvulling op de identiteit van het merk.

Chi va piano

Vapiano voert als motto: 'Chi va piano, va sano e va lontano', wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid. De woorden 'va' (Italiaans voor 'gaan') en 'piano' (Italiaans voor 'langzaam') vormen samen de naam van de restaurantketen.

The Disney Village

Vapiano zal in september 2016 openen in The Disney Village in het NEXT Arcade gebouw. Dit ligt langs The World of Disney in de tweede straat van The Disney Village. Dit deel is momenteel niet zo populair bij de gasten, maar Vapiano zal hier verandering in brengen.

Het enige probleem is dat het restaurant voorbij het security check-point ligt, waardoor je telkens opnieuw door de security moet passeren als je naar de Parken of The Disney Village wilt.

Update: de officiële opening van Vapiano zal plaatsvinden op 7 december vanaf 11u. Naast Vapiano zal Five Guys zich vestigen.

Plan Vapiano

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Ahsoka Tano vervoegd Star Tours in Disneyland Paris

11 september 2023 10:21

Attracties merchandising in winkels Disneyland Paris

7 september 2023 21:38
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.