Reclame

Vernieuwd kerstseizoen met avondshow in het Walt Disney Studios Park

Kerst wordt dit jaar nog grootser!
4 minuten om te lezen
Het kerstseizoen in Disneyland Parijs wordt dit jaar nog grootser, met nieuwe shows en een gloednieuwe avondshow in het Walt Disney Studios Park met projecties op de Tower of Terror. Samen met de festiviteiten voor de 25e verjaardag is er aan entertainment geen gebrek tijdens het kerstseizoen.

Enkele weken geleden werden door een opmerkzame Disney-fan foto's genomen van een kerstboom die geprojecteerd werd op de Tower of Terror. Deze geruchten werden bevestigd! Het Walt Disney Studios Park krijgt vanaf dit jaar ook eigen kerstentertainment.

Naast de traditionele grote kerstboom op Main Street U.S.A., het dagelijks ontsteken van de kerstlampjes en de kerstparade, wordt het kerstseizoen dit jaar dus nog grootser. Het kerstseizoen vindt dit jaar plaats van 11 november tot en met 7 januari 2018.

Mickey's Magical Christmas Lights

Disneyland Park - Town Square

Traditioneel zal er een 24 meter hoge kerstboom op Main Street U.S.A. staan vol met versieringen, kerstlampjes en cadeautjes. De kerstboom zal elke dag ontstoken worden tijdens een kerst Sing-Along met Mickey, Minnie en de Kerstman en een spectaculair lichtspektal!

A Merry Stitchmas (nieuw!)

Disneyland Park - Royal Castle Stage

Nieuw dit jaar in het Disneyland Park is de show met Stitch en zijn vrienden in het Disneyland Park. Mickey, Minnie, Goofy en de rest zingen kerstliedjes om Stitch zo de betekenis van Kerstmis te leren. De show zal plaatsvinden op de Royal Castle Stage voor het kasteel van Doornroosje waar momenteel de show Mickey presents 'Happy Anniversary' plaatsvindt.

Disney's Christmas Parade

Disneyland Park - Main Street U.S.A.

Tijdens het Halloween seizoen zal er geen speciale parade zijn, maar tijdens het kerstseizoen is er gekozen om de Disney's Christmas Parade te laten doorgaan.

Op prachtige praalwagens trekken Mickey, Minnie, Donald en Daisy Duck, Pluto en vele andere door het Disneyland Park om de Kerstman te helpen de cadeautjes op tijd te leveren. Op Main Street U.S.A. valt er zelfs echte sneeuw om de parade nog magischer te maken.

Ook de Disney Stars on Parade zal dagelijks te zien zijn.

Goofy's Incredible Christmas (nieuw!)

Walt Disney Studios Park - La Place des Stars

Nieuw dit jaar in het Walt Disney Studios Park is Goofy's nieuwe avondshow vol met Disney-figuren, een licht- en geluidspektakel met projecties op de Tower of Terror. Deze show is vergelijkbaar met de show Star Wars: A Galactic Celebration tijdens Season of the Force.

Goofy's Incredible Christmas is de opvolger van Disney Dreams! of Christmas, want in het Disneyland Park blijft gewoon Disney Illuminations iedere dag te zien. Dit jaar heb je dus de keuze uit 2 avondshows!

Frozen Sing-Along

Disneyland Park - Chaparral Theater

Arendelles beroemde zussen Anna en Elza keren ook dit jaar terug naar het Disneyland Park en leiden je doorheen een indrukwekkende reeks Frozen hits.

Even verderop ligt de Arendelle Marketplace, waar je kan genieten van heerlijke lekkernijen uit de film, een meet 'n greet locatie met beelden van Olaf en Sven en Frozen merchandise. Je kan je kleine prinsesjes ook omtoveren tot Anna of Elsa in the Royal Couturier.

Sing Me A Merry Christmas (nieuw!)

Walt Disney Studios Park - La Place des Stars

Op het podium voor de Tower of Terror zullen Mickey en zijn vriendjes in hun mooiste kerstoutfits de meest bekende Disney liedjes voor je brengen. Zing mee met Jingle Bells, Chante C'est Noel en vele andere liedjes. Na de show zullen de Disney-figuren door het park lopen en kan je met hun op de foto.

Mickey's Christmas Big Band

Disneyland Park - Videopolis

Geniet van een heerlijke maaltijd bij Café Hyperion en kijk naar de live Jazz band die samen met Mickey een prachtig kerstconcert brengt. Onder leiding van dirigent Mickey geven zij een Jazz-toets aan de meest bekende kerstliedjes.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.