Reclame

Vernieuwde Tower of Terror met drie nieuwe verhaallijnen en special effects

Het Halloween-seizoen ziet er een beetje anders uit!
2 minuten om te lezen
The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park zal er vanaf 28 september 2019 volledig anders uit zien met drie nieuwe verhaallijnen, nieuwe special effects en een willekeurig valprogramma. De vernieuwde attractie krijgt de naam 'Tower of Terror - A New Dimension of Chills'.

De Tower of Terror zal voor deze veranderingen uitgerust worden met nieuwe verlichting, nieuwe projectoren, een nieuwe soundtrack en het willekeurige valprogramma (random drop sequences) zodat iedere rit die je in de lift doet, anders zal zijn.

In de drie nieuwe verhaallijnen speelt het beroemde kleine meisje de hoofdrol. Zij verdween op mysterieuze wijze tijdens een blikseminslag in 1939 toen ze met de lift naar boven ging.

  • Horror 1: The Malevolent Machine - De geest van het kleine meisje achtervolgt je in de lift, maar ze is de minste van je zorgen. Zodra je gaat zitten, heeft 'The Malevolent Machine' maar één ding in gedachten.. Je in de val lokken! Terwijl de machine schreeuwt van blijdschap, word je gekatapulteerd en stort je naar beneden zonder waarschuwing. Het enige wat je kan doen is je stevig vasthouden (en schreeuwen). Kan jij uit zijn greep ontsnappen?

  • Horror 2: The Shaft Creatures - "Ze weten dat je hier bent.. Wat je ook doet, niet schreeuwen!". Enge wezens dwalen rond in de liftschacht en zoeken naar bange zieltjes om te terroriseren. Hoe meer je smeekt om genade, hoe krachtiger zij worden. Kan jij stil blijven terwijl je verschillende keren 13 verdiepingen naar beneden stort?
  • Horror 3: The 5th Dimension - Een sinistere Poltergeist heeft een portaal naar de 5e dimensie geopend en probeert je ziel mee te nemen. Bereid je voor om alles wat je weet in vraag te stellen terwijl je wordt meegenomen om een reis tussen de twee werelden. Kan de geest van het kleine meisje in de 4e dimensie houden?

De vernieuwingen aan de attractie maken onderdeel uit van het vernieuwde Halloween-seizoen in Disneyland Parijs, maar blijven na dit seizoen gewoon bestaan. Je hebt dus tijd genoeg om een bezoekje te brengen aan Disneyland Parijs.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 12

24 maart 2024 17:02

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.