Reclame

Video: Disney Imagineers tonen kristallen kroonluchter in Disneyland Hotel

Een prachtig ontwerk.
1 minuut om te lezen
Disney Imagineering heeft onlangs een nieuwe video onthuld, waarin we een glimp opvangen van de adembenemende kristallen kroonluchter die de blikvanger zal zijn in het betoverende Disneyland Hotel. Bovendien worden we meegenomen in een boeiende uitleg over de nieuwe suites.

Art Director, Sylvie Massara, schittert als eerste in de video. Met passie deelt zij haar visie over de nieuwe lobby van het Disneyland Hotel, welke geïnspireerd is op de bibliotheek uit het tijdloze verhaal van 'Beauty and the Beast'. We worden getrakteerd op beelden die de pracht van de lobby vangen.

Vervolgens worden we betoverd door de onmiskenbare blikvanger in de lobby: de kristallen kroonluchter. Vakkundig geblazen door lokale ambachtslieden, bestaat deze luchter uit glaswerk dat met liefdevolle precisie tot leven is gebracht. De kroonluchter onthult het elegante silhouet van het majestueuze kasteel van Doornroosje. Een sierlijke sluier zal vanuit het centrum van de ruimte tot aan de imposante, iconische trap reiken, en een schitterend schouwspel van verlichting teweegbrengen.

Vervolgens worden we meegenomen door Set Designers Sophie Coudré en Thomas Muller, die spreken over de signatuursuites. Ze nemen ons mee in de zorgvuldige selectie van materialen en delen welke betoverende scenes uit de Disney Films de suites hebben geïnspireerd.

Het Disneyland Hotel ondergaat momenteel een 'koninklijke transformatie' en zal opnieuw openen op 25 januari 2024. Boekingen zijn nu al mogelijk.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.