Reclame

Vier de nieuwe film Ant-Man and The Wasp: Quantumania in Avengers Campus

Ontmoet Ant-Man and The Wasp in Disneyland Paris.
2 minuten om te lezen
Om de bioscooprelease van de nieuwe Marvel-film 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' te vieren, kan je vanaf 15 februari 2023 de personages uit de film ontmoeten in Avengers Campus. Verder is er een speciaal dessert bij PYM Kitchen en nieuwe cocktails in het Marvel hotel.

Entertainment: Heroic Welcome 

Verzamel op Stark Plaza tijdens het laatste heroïsche welkom van de dag op het Quinjet-platform. De personages zijn voor een beperkte tijd te zien tijdens hun trainingssessie met Pym-schijven.

Verzamelkaarten

Er zijn vier nieuwe verzamelkaarten zijn beschikbaar van 15 februari tot 19 februari. Je kan ze krijgen door ze aan een Cast Member te vragen in Avengers Campus!

Magic Shot (van 18 februari tot 28 februari)

Neem je beste actiehouding aan met Campus-verslaggevers bij de ingang van Avengers Campus voor een foto als getuigenis van je heldenmoed. En wie weet maakt Giant-Man een “kleine” verschijning in je foto!

Dessert PYM (Vanaf 15 februari voor een beperkte tijd)

De Pym Tech-onderzoekers hard gewerkt aan een nieuw recept dat duidelijk niet van deze wereld is! Dit smakelijke dessert, de “Quantum Micro Mousse” genoemd, combineert de zoetheid van een chocolademousse met de knapperigheid van knapperige aardbeien.

Disney Hotel New York – The Art of Marvel: Cocktails (Vanaf 15 februari voor een beperkte tijd)

Je krijgt ook de kans om nieuwe drankjes te proberen die rechtstreeks zijn geïnspireerd op het Quantum Realm.

Vleesetende Quantum Cocktail: Deze cocktail met een buitengewone structuur is een eerbetoon aan de subatomaire dimensie. De krachtige aroma’s en pittige tonen nemen je mee naar een wereld van verbijsterende flora en fauna

Quantum Crawler Mocktail : Geïnspireerd door rode en blauwe PYM-deeltjes die een doelwit kunnen vergroten of verkleinen, is deze alcoholvrije cocktail verkrijgbaar in gigantische en miniatuurversies… om te delen!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.