Reclame

Vier het nieuwe jaar in Disneyland Parijs met een exclusief evenement

Beleef de magie van de "New Years Eve Party"
3 minuten om te lezen
Nog geen plannen voor 31 december? Zoek niet verder en boek in verblijf in Disneyland Parijs. Tijdens de 'New Years Eve Party' kan je in het Disneyland park genieten van speciale parades, entertainment, attracties en een grote vuurwerkshow.

Vorige jaar was het entertainment nog te zien in het Walt Disney Studios Park met een grote vuurwerkshow en parade, maar dit jaar heeft Disneyland Parijs gekozen om de Gasten een unieke ervaring aan te bieden tijdens een exclusieve 'New Years Eve Party'.

De vuurwerkshow 'Disney Illuminations' zal om 17.40u te zien zijn in aan het kasteel in het Disneyland Park. Gasten met tickets voor het evenement mogen om 17u al het park betreden om deze show bij te wonen. Om 19u sluit het park voor de normale Gasten en begint het evenement.

Het evenement

Tijdens het evenement kan je in het Disneyland Park genieten leuke muziek en verschillende DJ's, maar ook van je favoriete attractie. Omdat het een exclusief evenement is en de plaatsen beperkt zijn, zijn er ook weinig tot geen wachtrijen. Maar dit is niet alles! Er zal ook een grote parade te zien zijn met praalwagens uit de nieuwe Disney Stars on Parade, maar ook de vorige parades Disney Magic on Parade, Disney's Christmas Parade, de Halloween Parade en Disney's Stars 'n' Cars. Klokslag middernacht is er een grote vuurwerkshow aan het kasteel.

Tickets

Heb je geen ticket voor het evenement? Of is de prijs van een ticket te hoog? Dan kan je altijd terecht in het Walt Disney Studios Park. Ook hier zullen alle attracties open blijven tot middernacht en is er een vuurwerkshow te zien.

Tickets kosten € 49 per persoon, zowel voor een volwassene als een kind of € 29 per persoon als je verblijft in een Disney-hotel. Vanaf 15 juni 2017 zijn de tickets te koop via de website van Disneyland Parijs.

FAQ

Dit evenement roept misschien welke enkele vragen op. Hier proberen we er enkele te beantwoorden.


Ik heb al een verblijf geboekt op deze datum, maar wist niets van dit evenement. Wat nu?

Geen probleem. Disneyland Parijs nodigt je uit voor haar 'New Years Eve Party'. Tegen het voordelige tarief van €29 per persoon kan je je tickets nog altijd aankopen. Doe je dit niet, dan heb je enkel toegang dit het Walt Disney Studios Park vanaf 19u.


Ik heb interesse in dit evenement, maar ik heb al een oudejaars maaltijd-formule geboekt. Krijg ik dan ook toegang?

Ja. Als je een speciale arrangement boekt om te dineren in een restaurant naar keuze op oudejaarsavond, dan heb je automatisch toegang tot het evenement.


Ik vind de prijs te hoog. Moet ik dan in mijn hotel blijven?

Neen, het Walt Disney Studios Park is open tot middernacht en ook hier zal een grote vuurwerkshow plaatsvinden. Indien je verblijft in een Disney-hotel, krijg je korting op de tickets van de 'New Years Eve Party', namelijk €29 ipv €49.


Is er dit jaar ook speciale entertainment in Disney Village?

In het kort: neen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.