Reclame

Vier oudejaarsavond in Disneyland Parijs met extra entertainment en vuurwerk!

Een nacht om nooit te vergeten.
2 minuten om te lezen
Wil je dit jaar iets speciaals maken van oudejaarsavond? Vier hem dan in Disneyland Parijs! De place-to-be is echter niet het Disneyland Park, maar de Walt Disney Studios. Dans mee met de Disney figuren op prachtige muziek, speciale DJ parties en drink een glaasje cava mee met de grote vuurwerkshow.

Disneyland Park

Overdag kan je genieten van het normale entertainment programma van Disney's Betoverende Kerst, met onder andere de Disney's Christmas Parade, het aansteken van de lampjes van de kerstboom met Mickey’s Magical Christmas Lights en de prachtige Frozen Sing-a-long.

Het enige verschil is de show Disney Dreams! of Christmas. Om het nieuwe jaar magisch in te gaan, zal deze pas starten rond middernacht. Samen op de muziek van Frozen, zing je mee het nieuwe jaar in op prachtige muziek, een heus lichtspektakel en immens vuurwerk.

Goed om te weten is dat de grootste vuurwerkshow in het Walt Disney Studios Park en Disney Village plaatsvindt. Je hebt dus nog keuze waar je deze wilt gaan zien. Het is dus misschien beter om Disney Dreams! of Christmas een andere dag te gaan zien en de grotere vuurwerkshows mee te maken.

Walt Disney Studios

Parade

Veel parades zijn er niet in het Walt Disney Studios Park, maar op 31 december word je 2x getrakteerd op een parade met speciale wagens en zeldzame Disney figuren. Zeker de moeite dus om te gaan kijken!

Tijdens 'Mickey presents: The New Years Eve Parade' trekken onder andere Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Lilo en Stitch, Chesire Cat en de geest uit Aladdin door de straten. Vorige jaar noemde de parade 'Disney Stars 'n Cars'. De parade begint bij de poort naast de uitgang van Rock 'n' Roller Coaster en trekt vervolgens via Place des Stars naar Toon Studio.

Vanaf 21.00u beginnen er grote optredens van diverse artiesten op een podium in Backlot. Hier kan je genieten van de Lucky Dance Party tot 22.30u. Vanaf dan start de Walt Disney Studios Midnight Party, die tot 01.00u zal duren en dus even onderbroken zal worden voor de aftelling naar middernacht.

Vuurwerk

Om 23:59 wordt het aftellen begonnen om op klokslag middernacht met de grote vuurwerkshow 'The Happy-ever-after New Year Spectacular! Bibbidi-Bobbidi-Boom!' te beginnen. Deze zal te zien zijn boven de attractie Rock 'n' Roller Coaster en staat in teken van de nieuwste animatiefilm 'Vaiana'.

Disney Village

Vanaf 18.00u tot 02.00u bruist Disney Village van de energie. Er lopen entertainers rond, er zijn live optredens, DJ parties en animaties.

Stipt om middernacht wordt er boven Lake Disney dezelfde vuurwerkshow getoond als in de Walt Disney Studios.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.