Reclame

Vieringen voor 30e verjaardag komen na anderhalf jaar jaar ten einde met extra shows

Maar een nieuw seizoen is al daar.
2 minuten om te lezen
Het entertainment voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris komen na anderhalf jaar ten einde. Disneyland Paris begon de vieringen in maart 2022 met prachtige nieuwe shows, snacks, merchandising en entertainment.

De festiviteiten zouden normaal tot eind september 2022 duren, maar door het grote succes werden ze later verlengd tot 30 september 2023. Voor de verjaardag werd alles uit de kast gehaald. Voor het eerst in een Disney Park ter wereld, kreeg Disneyland Paris een droneshow met meer dan 500 drones. De show, Disney D-Light, werd doorheen de festiviteiten meerdere keren aangepast en verbeterd.

Tijdens de laatste voorstelling op zaterdag 30 september 2023 werd er zelfs vuurwerk toegevoegd en enkele extra scenes. Na de normale voorstelling, vormden de drones het woord 'bedankt' in verschillende talen in de lucht, begeleid door een aangepaste, vocale versie van het verjaardagslied 'Un Monde Qui S'Illumine'.

De parade 'Dream... and Shine Brighter' was ook een voltreffer. Veel Disney Figuren, waaronder Mickey en Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Peter Pan, Wendy, ... kwamen op hun kleurrijke paradewagens tevoorschijn en werden begeleid door vele enthousiaste dansers. Op de tonen van het catchy nummer 'Ready for the Ride' reden ze via Main Street U.S.A. naar Central Plaza. Hier kwamen ze van hun paradewagen en deden ze een dans op de verschillende podia met als afsluiter gekleurd poedervuurwerk uit het kasteel.

Het einde van de festiviteiten is voor vele Disney-fans zeer jammer. De shows en parades hadden een grote herhaal factor. De kwaliteit was ook enorm hoog. Laten we hopen dat Disneyland Paris dit ook zal doortrekken naar volgende seizoenen.

Tijdens de nacht van 30 september op 1 oktober is er door de Disney Teams zeer hard gewerkt. De decoraties, versieringen en merchandising van de 30e verjaardag werd uit de parken gehaald en vervangen door decoraties voor het Halloween-seizoen dat op 1 oktober van start ging.

Foto's: Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.