Reclame

Villages Nature breidt verder uit

Het vakantiepark heeft grote plannen!
1 minuut om te lezen
Het vakantiepark Villages Nature heeft bekend gemaakt dat het wil uitbreiden met nieuwe accomodaties. Het park opende in 2017 als samenwerking tussen Center Parcs en Disneyland Parijs en is gelegen vlakbij Disney's Davy Crockett Ranch.

In totaal zullen er 242 nieuwe accomodaties worden toegevoegd in de buurt van Aqualagon, het grote waterpark van het Resort. Momenteel zijn er al meer dan 1000 acoomodaties, verdeeld over 4 'dorpen'. Bij een accomodatie heb je de keuze uit een appartement of een cottage.

De werken voor de nieuwe accomodaties zouden tegen 2021 voltooid moeten zijn. Net op tijd voor de afronding van de eerste uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park. Disneyland Parijs verwacht dat de bezoekersaantallen hierdoor zullen stijgen. Aangezien Villages Nature dichtbij de parken ligt, is dit een ideale plaats om te verblijven.

Buiten het grote zwembad, biedt Village Nature nog talrijke andere activiteiten aan, waaronder bowlen, een kinderboerderij, workshops, ponyrijden, een escape room, aqua gym, wijnproeverij, een schatenzoektocht, boomhutten bouwen, een boerderij, je eigen honing maken en nog veel meer. Gemiddeld verblijven er 200.000 bezoekers voor meedere dagen in het complex.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.