Reclame

Villages Nature breidt verder uit

Het vakantiepark heeft grote plannen!
1 minuut om te lezen
Het vakantiepark Villages Nature heeft bekend gemaakt dat het wil uitbreiden met nieuwe accomodaties. Het park opende in 2017 als samenwerking tussen Center Parcs en Disneyland Parijs en is gelegen vlakbij Disney's Davy Crockett Ranch.

In totaal zullen er 242 nieuwe accomodaties worden toegevoegd in de buurt van Aqualagon, het grote waterpark van het Resort. Momenteel zijn er al meer dan 1000 acoomodaties, verdeeld over 4 'dorpen'. Bij een accomodatie heb je de keuze uit een appartement of een cottage.

villages-nature-paris.jpg

De werken voor de nieuwe accomodaties zouden tegen 2021 voltooid moeten zijn. Net op tijd voor de afronding van de eerste uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park. Disneyland Parijs verwacht dat de bezoekersaantallen hierdoor zullen stijgen. Aangezien Villages Nature dichtbij de parken ligt, is dit een ideale plaats om te verblijven.

Buiten het grote zwembad, biedt Village Nature nog talrijke andere activiteiten aan, waaronder bowlen, een kinderboerderij, workshops, ponyrijden, een escape room, aqua gym, wijnproeverij, een schatenzoektocht, boomhutten bouwen, een boerderij, je eigen honing maken en nog veel meer. Gemiddeld verblijven er 200.000 bezoekers voor meedere dagen in het complex.

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Video: Disney Imagineers tonen kristallen kroonluchter in Disneyland Hotel

22 september 2023 17:30

Een blik in het vernieuwde Disneyland Hotel

10 september 2023 20:54
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.