Reclame

Vuureffecten in Disneyland Paris tijdelijk niet te zien

Uit veiligheidsoverwegingen.
1 minuut om te lezen
Het vuurspuwende effect van de draak in de Stars on Parade is momenteel niet meer te zien. In het Amerikaanse Disneyland Resort brak afgelopen weekend brand uit tijdens een vertoning van het avondspektakel Fantasmic. Aangezien de oorzaak van de brand nog onbekend is, wordt het effect even niet meer gebruikt.

De metershoge draak die vuur spuwt in het Amerikaanse Disneyland Resort (Californië) is om nog onbekende reden in brand gevlogen, waardoor het park tijdelijk geëvacueerd moest worden. Als voorzorgsmaatregel heeft Disneyland Paris besloten om enkele vuureffecten uit te schakelen.

Tijdens de Stars on Parade zal de draak uit Maleficent tijdelijk geen vuur meer spuwen en ook in de avondshow Disney Dreams! worden de vlammenwerpers uitgezet. Disney wil eerst de oorzaak van de brand achterhalen voordat er eventuele aanpassingen aan de techniek worden gedaan op basis van het rapport.

Het is niet de eerste keer dat de draak vuur vat. In 2018 gebeurde dit al in het Magic Kingdom in het Amerikaanse Walt Disney World (Florida), waarop Disney destijds ook besloot het effect in Parijs uit te zetten.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.