Reclame
terug

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

Of heb je geen reden nodig?
Klaar om even te ontsnappen van het dagelijkse leven? Ben je klaar om ondergedompeld te worden in een wereld vol fantasie en plezier? We nemen je mee op een reis door de topredenen waarom je NU je trip naar Disneyland Paris moet boeken. Van flexibele boekingsvoorwaarden tot betoverend entertainment, we hebben alle redenen om je te overtuigen van de onvergetelijke ervaring die je te wachten staat. Dus pak je koffers en laat de magie beginnen! ✨🎢

1. De avondshow Disney Illuminations komt terug

Vanaf 31 mei 2024 gaat Disneyland Paris de avondshow Disney Dreams! vervangen door de adembenemende show Disney Illuminations. Deze spectaculaire show heeft al eerder de harten van bezoekers veroverd en maakte zijn debuut ter ere van het 25-jarig jubileum van het resort in 2017. Hoewel Disney Dreams in 2023 tijdelijk terugkeerde vanwege de grote vraag van Disney-fans, is het nu tijd voor de magie van Disney Illuminations om opnieuw te schitteren.

Onder de melodie van 'A Dream Is a Wish Your Heart Makes' word je meegenomen op een betoverende reis. Verwacht prachtige projecties op het kasteel van Doornroosje, vergezeld van een symfonie van kleuren en magie die de nachtelijke hemel verlichten. Maar dat is nog niet alles, want de show wordt compleet gemaakt met een adembenemend vuurwerk dat de magie tot leven brengt en je hart sneller doet kloppen van verwondering.

Mis deze betoverende ervaring niet tijdens je bezoek aan Disneyland Paris. Disney Illuminations belooft een onvergetelijke avond vol magie, emotie en betovering die je nog lang zal bijblijven.

2. Een prachtige droneshow die je in het echt moet zien

In Disneyland Paris vind je een unieke schat die (voorlopig) nergens anders te vinden is: een verbluffende droneshow met maar liefst 500 drones. Wanneer de avond valt en de sterren beginnen te fonkelen, ontvouwt zich een magisch spektakel bij het kasteel van Doornroosje.

Op de tonen van iconische muziek die in je hoofd blijft hangen, wordt de Disney Electrical Sky Parade onthuld, een eerbetoon aan de klassieke parades die de harten van fans over de hele wereld hebben veroverd. Honderden drones sieren de nachtelijke hemel met levendige afbeeldingen van paradewagens, waardoor de lucht wordt verlicht en je hart sneller gaat kloppen van verwondering.

Deze ervaring moet je werkelijk in levenden lijve hebben meegemaakt om de volledige betovering te voelen. Laat je omver blazen door de ongeëvenaarde schoonheid en technologische pracht. Het is een spektakel dat je voor altijd zal bijblijven en dat je niet mag missen tijdens je bezoek aan Disneyland Paris.

3. De magie gaat verder in een Disney Hotel

Stel je voor: een betoverend verblijf omringd door magie, luxe en onvergetelijke ervaringen. Dat is precies wat de kwalitatieve hotels van Disneyland Paris te bieden hebben. Van de bosrijke omgeving van Disney Sequoia Lodge tot de Marvel Superhelden in Disney Hotel New York - The Art of Marvel, elk hotel is doordrenkt van Disney-charme en biedt een scala aan unieke voordelen die je reis onvergetelijk maken.

De hoge kwaliteit van de Disney-hotels is duidelijk zichtbaar in elk aspect van je verblijf. Van de gastvrijheid van de vriendelijke Cast Members tot de prachtig ingerichte kamers met magische details, elk moment wordt gekenmerkt door een gevoel van verwondering en comfort. Ze liggen bovendien op wandelafstand van de Disney Parken waardoor ze ideaal zijn voor een korte pauze tijdens je dag.

Wat echt de magie van een verblijf in een Disney-hotel onderscheidt, zijn de unieke en betoverende ervaringen die je nergens anders zult vinden. Van exclusieve toegang tot de parken tot speciale ontmoetingen met geliefde Disney-figuren, elk moment wordt een herinnering die je voor altijd bij zal blijven.

4. Het ideale moment om even te ontstressen

Disneyland Paris is een betoverende wereld waar al je zorgen en stress als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je dompelt jezelf onder in een magische omgeving vol vrolijkheid, verwondering en avontuur. Van kleurrijke attracties en betoverende shows tot ontmoetingen met je favoriete Disney Figuren, elke hoek van het park straalt een unieke charme uit die je meevoert naar een wereld van plezier en ontspanning.

Wandel door de prachtige themalanden, geniet van heerlijke lekkernijen in de sfeervolle restaurants en laat je betoveren door de magie die overal voelbaar is. Slenter langs het sprookjesachtig kasteel, maak een ritje in spannende attracties en laat je verrassen door adembenemende shows die je zorgen doen vergeten en je hart vullen met vreugde.

Het ideale moment om te ontstressen is hier, te midden van de vrolijke melodieën, kleurrijke decors en stralende glimlachen. Disneyland Paris biedt een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven en nodigt je uit om te genieten van het moment.

5. (Her)beleef magische herinneringen

Herinner je je nog die onvergetelijke momenten van vreugde en verwondering toen je voor het eerst Disneyland Paris bezocht? Of misschien ben je nog nooit in Disneyland Paris geweest?

Nu is het moment om die magische herinneringen (opnieuw) te beleven! Boek een trip naar Disneyland Paris en ga naar de plek waar dromen werkelijkheid worden. Laat je betoveren door de iconische attracties die je al kent en ontdek nieuwe wonderen die je hart zullen veroveren. Elke keer je Disneyland Paris bezoekt, ontdek je nieuwe dingen die je hart sneller laten slaan.

Maak nieuwe magische herinneringen en laat bijvoorbeeld foto's nemen door een PhotoPass fotograaf die verspreidt staan door de Disney Parken. Ontdek de attracties en geniet van adembenemende shows zoals Mickey and the Magician en Frozen: A Musical Invitation.

6. Laat je innerlijke kind vrij

In de drukte van het volwassen leven vergeten we soms hoe belangrijk het is om ons innerlijke kind te koesteren. Disneyland Paris biedt de perfecte gelegenheid om weer even zorgeloos te spelen, te lachen en te genieten van de wonderen die de wereld te bieden heeft.

Stap uit je dagelijkse routine, omarm de magie van Disney en laat je innerlijke kind weer vrij. Voel de opwinding van een ritje in je favoriete attractie, zing mee met bekende liedjes en laat je betoveren door de vrolijke sfeer om je heen.

7. Leef in het moment

Tijdens een verblijf in Disneyland Paris word je uitgenodigd om volledig in het moment te leven. Laat de stress en zorgen van de buitenwereld achter je en geniet van elk detail, elke glimlach en elk magisch moment.

Disneyland Paris nodigt je uit om te lachen, te spelen en je hart te openen voor de wonderen om je heen. Het is een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en volledig te genieten van het hier en nu.

8. Blijf flexibel en boek met een gerust hart

Geen stress als je plannen wijzigen, want flexibiliteit is key! Tot 7 dagen voor aankomst kan je kosteloos wijzigen of annuleren. Boek gewoon later opnieuw, wanneer het jou uitkomt.

9. De beste prijsgarantie

Stop met zoeken naar de beste prijs voor een bezoek aan Disneyland Paris, want Disneyland Paris bied je een beste prijsgarantie. Boek dus met zekerheid, want als je binnen 7 dagen na je boeking bij Disneyland Paris een betere prijs voor hetzelfde verblijf vindt, betaalt Disneyland Paris je het verschil terug. Bovendien krijg je een cadeaubon van €20 die je kan gebruiken tijdens je verblijf in de boetieks en restaurants.

10. Betaal in termijnen

Je hoeft je volledige reis niet in één keer te betalen. Betaal gewoon het voorschot en de rest van het bedrag betaal je in maximum 5 termijnen, wanneer je maar wilt en dit zonder extra kosten. Handig!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

30 juni 2024 15:18

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

23 juni 2024 18:33

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Zin in een trip naar de magie?

Bekijk de aanbiedingen

Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.