Reclame

10 redenen waarom je zeker voor oktober 2023 Disneyland Paris nog moet bezoeken

Waar magie tot leven komt !
5 minuten om te lezen
Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Disneyland Paris, is het tijd om je plannen te maken vóór oktober 2023. Dit markeert namelijk het einde van de sprankelende vieringen ter ere van de 30e verjaardag van het resort. Hier zijn 10 redenen waarom je dit niet wilt missen:

1. De Grand Finale van de 30e verjaadag

De vieringen voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris lopen op hun einde. Nog tot 30 september 2023 kan je groter dromen, harder lachen en nog meer genieten van de prachtige decoraties en festiviteiten die de verjaardag nog specialer maken.

Het is DE kans om (nog eens) deel uit te maken van de laatste betoverende momenten van deze verjaardag, en een herinnering te creëren die je voor altijd zult koesteren.

2. Laatste kans op exclusieve ervaringen

Tijdens de verjaardag van Disneyland Paris is er speciale entertainment te zien, waaronder speciale shows, parade's en interactieve ervaringen. Dit is je laatste kans om deze exclusieve momenten te beleven voordat ze verdwijnen met het einde van de vieringen.

Geniet nog een laatste keer van de parade 'Dream.. and Shine Brighter!', een kleurrijke stoet die door het Disneyland Park trekt op de tonen van het prachtige verjaardagslied 'un monde qui s'illumine' of van de avondshow 'Disney D-Light' waarin honderden drones verschillende figuren vormen in de lucht waaronder het logo van de 30e verjaardag.

3. Prachtige decoraties

Tijdens de 30e verjaardag is het Disneyland Park prachtig versiert met een magische feestsfeer. Zodra je een voet zet in het Disneyland Park zie je de prachtige kleuren verschijnen op het station van de Disneyland Railroad.

In Central Plaza heb je de kans om te genieten van de schitterende 'Gardens of Wonder'. Ontdek deze tien betoverende thematuinen met dertig unieke beelden die de wereld van Disney Figuren op een geheel nieuwe manier tot leven brengen. Of je nu overdag of 's avonds komt, een bezoek aan de Gardens of Wonder biedt twee volledig verschillende ervaringen om te beleven.

4. Speciale merchandising met korting

Voor de 30e verjaardag werd speciale merchandising ontworpen, van verzamelbare pins tot unieke kleding en accessoires. Als je een fan bent van Disney-souvenirs en graag herinneringen verzamelt, is dit het moment om enkele van deze speciale items te bemachtigen voordat ze uit de schappen verdwijnen. In september krijg je ook een heuse korting op de meeste merchandising.

5. Unieke snacks

Voor de 30e verjaardag zijn er speciale snacks ontwikkeld. Zo zijn er macarons in verschillende smaken met de opdruk van het logo van de 30e verjaardag. Verder zijn er nog wafels, ijsjes, muffins, warme chocolademelk en een sandwich in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse.

6. Lagere bezoekersaantallen

Terwijl de zomermaanden vaak druk zijn in Disneyland Paris, is oktober het moment waarop de menigten beginnen af te nemen. Dit betekent kortere wachttijden voor populaire attracties, meer ruimte om te genieten van de omgeving en een algeheel ontspannen sfeer. Een bezoek in deze tijd van het jaar stelt je in staat om meer te zien en te doen zonder je zorgen te maken over de drukte die vaak gepaard gaat met de piekseizoenen.

7. Een nieuwe Pixar show

In het Walt Disney Studios Park kan je genieten van de prachtige nieuwe Pixar-show 'TOGETHER: A Pixar Musical'. Vier vriendschap en samenhorigheid in deze hartverwarmende show die je favoriete Pixar verhalen tot leven brengt met innovatieve speciale effecten en iconische muziek.

8. Verblijf in een Disney Hotel voor extra magie

Een verblijf in een Disney Hotel voegt een betoverend niveau van magie toe aan je reis naar Disneyland Paris, waardoor elk moment van je avontuur onvergetelijk wordt. Vanaf het moment dat je de prachtige lobby binnenstapt, word je omringd door de wereld van Disney, waar dromen werkelijkheid worden.

De magie begint met de thematische inrichting van de kamers, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om de sfeer van geliefde Disney-verhalen vast te leggen. Elke kamer biedt een unieke en meeslepende ervaring.

Daarnaast geniet je als gast van een Disney Hotel van buitengewone voordelen die je reis nog specialer maken. Denk aan vroege toegang tot de parken, waardoor je de kans krijgt om populaire attracties te ervaren zonder de drukte, of aan exclusieve ontmoetingen met geliefde Disney-personages in de hotellobby.

De nabijheid van de Disney Hotels tot de magie betekent dat je kunt genieten van het comfort van een rustpauze midden op de dag, om vervolgens weer vol energie de parken in te duiken voor nog meer avonturen.

9. Krijg 1 jaar Disney+ cadeau

Als kers op de taart, krijg je nog een één jaar gratis een abonnement op de streamingdienst Disney+, waar je je favorieten Disney films en series kan bekijken waar en wanneer je maar wilt.

10. Flexibele boekingsvoorwaarden

Boek nu je verblijf tijdens de 30e verjaardag. Dankzij de flexibele boekingsvoorwaarden kan je nu boeken zonder zorgen. Je kan je boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren, in flexibele termijnen betalen en momenteel betaal je geen boekingskosten, dit is het ideale moment om te boeken!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.