Reclame

Wakatoon, een nieuwe interactieve kleurplaten

Nu te downloaden.
1 minuut om te lezen
Het Nature and Environment-team van Disneyland Paris werkte afgelopen voorjaar samen met de start-up Wakatoon om een nieuwe en interactief kleurspel te maken. Download the app, kleur de prenten in en zie je tekening tot leven komen.

Het spel combineert creativiteit met een milieuvriendelijke boodschap over selectief sorteren. Het is een nieuwe manier om kinderen na te laten denken over de materialen die we elke dag weggooien. Er zijn in totaal drie Disney-kleurplaten. Kies er eentje uit en kleur deze in. Vervolgens kan je deze uploaden met de Wakatoon-app en hiermee komt je kleurplaat tot leven met leuke en educatieve boodschappen over hoe selectief sorteren werkt.

Je kan de kleurplaten downloaden op https://www.wakatoon.com/en/animated-coloring-printable-pages-free-mickey-minnie-disneyland-paris/. Dit unieke idee om de echte wereld en de digitale wereld te combineren door het inkleuren van een kleurplaat die erna een live tekenfilm wordt, is gemaakt door ingenieur Pierrick Chabi, wiens start-up de Tower of Terror Elevator Pitch-prijs 2018 ontving als onderdeel van de voortdurende inspanningen van Disneyland Paris om innovatieve start-ups te erkennen.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.