Reclame
terug

Wakatoon, een nieuwe interactieve kleurplaten

Nu te downloaden.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Het Nature and Environment-team van Disneyland Paris werkte afgelopen voorjaar samen met de start-up Wakatoon om een nieuwe en interactief kleurspel te maken. Download the app, kleur de prenten in en zie je tekening tot leven komen.

    Het spel combineert creativiteit met een milieuvriendelijke boodschap over selectief sorteren. Het is een nieuwe manier om kinderen na te laten denken over de materialen die we elke dag weggooien. Er zijn in totaal drie Disney-kleurplaten. Kies er eentje uit en kleur deze in. Vervolgens kan je deze uploaden met de Wakatoon-app en hiermee komt je kleurplaat tot leven met leuke en educatieve boodschappen over hoe selectief sorteren werkt.

    Je kan de kleurplaten downloaden op https://www.wakatoon.com/en/animated-coloring-printable-pages-free-mickey-minnie-disneyland-paris/. Dit unieke idee om de echte wereld en de digitale wereld te combineren door het inkleuren van een kleurplaat die erna een live tekenfilm wordt, is gemaakt door ingenieur Pierrick Chabi, wiens start-up de Tower of Terror Elevator Pitch-prijs 2018 ontving als onderdeel van de voortdurende inspanningen van Disneyland Paris om innovatieve start-ups te erkennen.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

    16 juni 2024 21:52
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.