Reclame

Walt's restaurant opent in 2020 opnieuw (tijdelijk) zijn deuren

Het restaurant was in 2019 vaak gesloten.
1 minuut om te lezen
Het restaurant 'Walt's: An American Restaurant' op Main Street U.S.A. zal in 2020 opnieuw zijn deuren openen. In 2019 was het restaurant lang gesloten. Eerst voor een kleine renovatie en daarna bleef het restaurant gesloten wegens budgettaire redenen. In 2020 opent het opnieuw, al zij het tijdelijk, zijn deuren.

De keuken is Amerikaans geïnspireerd met een Frans tintje en gebruikt enkel verse en seizoensgebonden ingrediënten. Elk restaurant in Disneyland Parijs heeft zijn eigen thema en zijn eigen iconische gerechten, zo is elk gerecht in Walt's restaurant gerelateerd aan Walt en zijn verhaal.

Het restaurant is opgedeeld in 6 zalen met elk hun eigen thema: Fantasyland, Adventureland, Discoveryland, Disneyland Hotel, Grand Canyon en Frontierland.

Vanaf 19 februari 2020 kan je op de officiële website van Disneyland Parijs opnieuw een plaatsje reserveren. Voorlopig kan dit enkel tot het einde van februari. Vanaf maart lijkt het restaurant opnieuw gesloten te zijn. Maandag en dinsdag blijven de vaste sluitingsdagen.

Misschien ook interessant?

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07

Disneyland Paris viert 95e verjaardag Mickey en Minnie Mouse

15 november 2023 17:36
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.