Reclame

Werken begonnen aan nieuwe Alice in Wonderland show

In het Walt Disney Studios Park.
1 minuut om te lezen
Er is beweging te zien in de stuntshowarena in het Walt Disney Studios Park. In deze arena kon je vroeger kijken naar een stuntshow met auto's. Nu wordt het opgemaakt voor een exclusieve nieuwe show die een moderne draai geeft aan het verhaal van Alice in Wonderland.

Enkele Disney fans hebben iets opgemerkt in het Walt Disney Studios Park. De zijkant van één van de gebouwen van de stuntshow krijgt momenteel een likje verf. Deze rode verf trekt heel hard op de kleuren die gebruikt zijn in de concept art die Disneyland Paris eerder dit jaar online zetten.

De werken aan de nieuwe show zijn dus van start gegaan. De premiere zal plaatsvinden in het voorjaar van 2024. Zowel kinderen als volwassenen kunnen dan een energieke muziekshow ontdekken die verschillende soorten artiesten samenbrengt.

De nieuwe show is onderdeel van "Disney Symphony of Colors", die vanaf begin 2024 wordt uitgerold met onder andere een nieuwe avondshow bij het kasteel in het Disneyland Park (vanaf 8 januari 2024) en een show op Central Plaza (vanaf 10 februari 2024).

Foto's: DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.