Reclame

Werken Frozen-themaland schieten goed op

Bekijk de nieuwste foto's.
1 minuut om te lezen
In het Walt Disney Studios Park schieten de werken in het Frozen-themaland goed op. Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwe promenade, de Frozen-attractie en het nieuwe meer.

De bouwwerkzaamheden zijn afgeschermd door grote hekken, maar door trucjes kan er toch even over de hekken gekeken worden. Zo krijg je vanuit de attractie Panoramagique in Disney Village een overzicht, maar ook vanuit de attractie Toy Soldiers Parachute Drop in Worlds of Pixar (Walt Disney Studios Park).

Achter de Tower of Terror is het grote, nieuwe meer is al volledig uitgegraven. Het meer zal in de toekomst gebruikt worden om 's avonds shows te tonen. Verder wordt er gebouwd aan een grote promenade en een Rapunzel-attractie die als eerste worden opgeleverd.

In het nieuwe Frozen-themaland zijn de eerste muren van de Frozen bootjes-attractie al zichtbaar. Deze attractie is vergelijkbaar met de 'Frozen Ever After'-attractie in het Amerikaanse Epcot waarin je wordt meegenomen doorheen het verhaal van Anna en Elza. Het themaland wordt pas ten vroegste in 2025 opgeleverd.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 48

3 december 2023 20:48

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.