Reclame
terug

Werken Frozen-themaland schieten goed op

Bekijk de nieuwste foto's.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  In het Walt Disney Studios Park schieten de werken in het Frozen-themaland goed op. Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwe promenade, de Frozen-attractie en het nieuwe meer.

  De bouwwerkzaamheden zijn afgeschermd door grote hekken, maar door trucjes kan er toch even over de hekken gekeken worden. Zo krijg je vanuit de attractie Panoramagique in Disney Village een overzicht, maar ook vanuit de attractie Toy Soldiers Parachute Drop in Worlds of Pixar (Walt Disney Studios Park).

  Achter de Tower of Terror is het grote, nieuwe meer is al volledig uitgegraven. Het meer zal in de toekomst gebruikt worden om 's avonds shows te tonen. Verder wordt er gebouwd aan een grote promenade en een Rapunzel-attractie die als eerste worden opgeleverd.

  In het nieuwe Frozen-themaland zijn de eerste muren van de Frozen bootjes-attractie al zichtbaar. Deze attractie is vergelijkbaar met de 'Frozen Ever After'-attractie in het Amerikaanse Epcot waarin je wordt meegenomen doorheen het verhaal van Anna en Elza. Het themaland wordt pas ten vroegste in 2025 opgeleverd.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

  15 juli 2024 00:11

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

  23 juni 2024 18:33

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.