Reclame

Win een verblijf in het nieuwe Marvel-hotel dankzij jou creatieve kunsten

Waag je kans en win!
1 minuut om te lezen
Vier samen met Disneyland Paris de heropening van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Maak een zo creatief mogelijk schilderij, tekening of collage van een Marvel Superheld en wie weet hangt het wel te pronken bij de opening, waar ook jij bij bent!

Laat je creative kunsten los en maak een persoonlijke interpretatie van een Marvel Superheld en maak kans op een reis naar Disneyland Paris, inclusief twee overnachtingen in het nieuwe Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Als je wint, wordt jouw kunstwerk tentoongesteld tijdens de opening op 27 en 28 juni 2020. Er zijn in totaal die plekken om te veroveren.

Hoe neem je deel?

Maak een schilderij, tekening of collage van een Marvel Superheld. Dit geheel persoonlijk en origineel in je eigen stijl. Het eindresultaat moet ook een knipoog naar het nieuwe Disney's Hotel New York - The Art of Marvel bevatten. De finale afbeelding moet 55cm bij 80 cm in portrait formaat zijn.

Tot wanneer heb je tijd??

Stuur je kunstwerk in vóór 7 april 2020 via de website. Zorg voor een hoge PNG of JPG kwaliteit.

Als jij de jury kan verbluffen, dan win jij de reis naar Disneyland Paris en hangt je kunstwerk tentoon voor alle gasten van het vernieuwde hotel. Succes!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.