Reclame

Zo zal de nieuwe Frozen-attractie eruitzien

2 nieuwe shows met Anna, Elsa, Sven, Olaf en Kristoff!
2 minuten om te lezen
In het winterseizoen kan je genieten van een nieuwe Frozen-show in het Animation Celebration gebouw in het Walt Disney Studios Park (voormalig Art of Disney Animation). Zing mee met de meest iconische liedjes uit Frozen, samen met Anna, Elsa, Sven en Kristoff en ga op foto met Olaf.

Dankzij de sociale media-account 'OutsidEars' zijn de plannen van het nieuwe gebouw naar boven gekomen. Dagelijks zal de nieuwe Frozen-show 12 keer te zien zijn.

Bij het binnenkomen, krijg je een korte preshow te zien. Hierna ga je verder naar de eerste zaal, wat de vorm heeft van een halfrond theater. Tijdens de eerste show krijg je Anna, Kristoff en Sven zien in een authentiek Noors huis uit de Frozen-film. Als gast wordt je uitgenodigd om mee te zingen met bekende nummers. Hoe goed kan jij 'Let it Go' zingen?

dlp-frozen-attractie-preview.jpg

In de tweede show (in de tweede zaal) komt Elsa tevoorschijn en neemt ze je mee in haar verhaal als ijskoningin. Na de shows heb je da kans om Olaf te ontmoeten tijdens een unieke meet 'n' greet. Olaf is nog nooit te zien geweest in de Parijse Disney-parken.

De twee zalen worden momenteel omgebouwd met nieuwe belichting, geluid en grote LED-schermen. Elke zaal zal in totaal 200 staanplaatsen hebben, 19 zitplaatsen voor mensen die moeilijk te been zijn en 6 plaatsen voor rolstoelen.  De oude fotolocatie wordt een nieuw backstage gebied voor de acteurs met rustruimtes, kantoren, kostuums en make-up.

De interactieve spelletjes verdwijnen, maar de winkel en de tekenstudio blijven behouden.

Of er ook iets aan de buitenkant van het gebouw, is niet geweten. De attractie opent op 17 november 2019haar deuren.

dlp-plan-art-of-disney-animation.jpg

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Albert Heijn brengt Disney kookboek uit ter ere van 100 jaar Disney

11 september 2023 21:32

Een blik in het vernieuwde Disneyland Hotel

10 september 2023 20:54
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.