Reclame
terug

Zo zal de Spider-Man suite eruitzien

Nieuwe concept art van de suite.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disney heeft nieuwe concept art online gezet van de Spider-Man suite in Hotel New York - The Art of Marvel. Het hotel wordt momenteel omgebouwd met een Marvel thema. De suite wordt één van vele suites gebaseerd op een Marvel-figuur.

    Vanaf de zomer in 2020, zal het hotel 80 jaar aan Marvel-kunst en artiesten vieren met meer dan 300 kunstwerken die tentoongesteld worden. Buiten de normale kamers, zullen er enkele, unieke Superhelden suites zijn, waaronder één van Spider-Man. Als gast van de kamer heb je ook de mogelijkheid om deze superheld te ontmoeten!

    Disneys' Hotel New York - The Art of Marvel blijft zijn iconische 'zakelijke' stijl behouden, maar focust zich vooral op het tentoonstellen van kunstwerken van de superhelden uit de Marvel-reeks, zoals Black Panter, Iron Man, Spider Man, Thor en vele andere.

    Het hotel sloot op 6 januari 2019 volledig voor de werken.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.