Reclame

Indiana Jones et le Temple du Péril

Kan jij deze op hol geslagen achtbaan aan?

Houd je hoed vast terwijl je in een op hol geslagen wagen over, onder en door enkele donkere en mysterieuze jungleruïnes raast. 

Openingsuren Closed
Huidige wachttijd Closed
Disney Premier Access Nee
Type Achtbaan
Openingsdatum 30 juni 1993
Locatie Adventureland

Informatie

Als je moet uitvinden wat er met een eerdere expeditie is gebeurd, kom je er al gauw achter dat hier iets helemaal niet klopt. Er is geen mens meer in het basiskamp, maar al hun spullen, eten en apparatuur liggen er nog. Het lijkt alsof ze hals over kop vertrokken zijn. Maar waarom? Boven de wuivende boomtoppen staat een tempelruïne en onder je voeten bevindt zich een veel belopen pad.

Terwijl je je een weg baant door de dichte begroeiing, word je dreigend aangestaard door stenen beelden van slangen (ja slangen!). In de verte hoor je vaag gerommel en geschreeuw. 'Je komt in de buurt', fluistert de wind.

De zoektocht versnelt zich

Nadat je naar de ingang van de tempel bent geklauterd, stap je in een wagen op rails in de hoop dat deze je naar de vermiste expeditiegroep zal leiden. De gammele wagen wordt aan een ketting omhooggetrokken naar de top van de ruïne. Je zoekt naar tekens van leven, maar voordat je met je ogen hebt kunnen knipperen, wordt de kar door een mysterieuze kracht in een ontembare spiraal van kronkels en bochten gestort door de donkerste krochten van deze vervloekte ruïne. Vergeet de zoektocht naar je vrienden. Je hebt alle moed van Indiana Jones nodig om hier levend uit te komen!

CategorieThrill ride
TypeAchtbaan
Duur1 min 30 sec
Minimum lengte1.40m
Capaciteit12 gasten per trein
LocatieAdventureland
Disney Premier AccessNeen
Disney Single RiderJa
Disney PhotoPassNeen
Gemiddelde wachttijd
  • Lang
Geschikt voor
  • Kinderen 3 - 7 jaar
  • Kinderen 8 - 12 jaar
  • Jongvolwassenen
  • Volwassenen
  • Senioren
Je verblijf in Disneyland Paris

Tickets

Bekijk welke toegangstickets beschikbaar zijn voor Disneyland Paris.

Foto's

Video's

Tips

  • Deze achtbaan heeft een looping.

Opmerkingen

  • Voor je eigen veiligheid moet je je in goede gezondheid bevinden, dus geen hoge bloeddruk, hart-, rug- of nekklachten, bewegingsziekte of eender welke andere klacht dat verergert kan worden door deze attractie.

  • Vrouwen in verwachting of mensen met een orthopedisch hulpmiddel kunnen deze attractie best vermijden.

  • Overstap vereist. Je moet vergezeld zijn van iemand die je kan helpen. De wagens staan laag op de rails en hebben gelimiteerde beenruimte.

Attracties in de buurt

Je verblijf in Disneyland Paris
Zin in een trip naar de magie?

Bekijk de aanbiedingen

Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.