Reclame

Christmas Night

Duizend lichtjes zorgen voor een magische sfeer.
Wees klaar om het meest magische seizoen van het jaar te vieren met de terugkeer van de meest iconische kerstshows en speciaal voor één avond enkele nieuwe shows.

Het Disneyland Park zal schitteren met duizend lichtjes en wordt voor slechts één nacht een besneeuwd koninkrijk.

5 exclusieve kerstshows

 1. Enchanted Christmas Opening: de festiviteiten beginnen met prachtige kerstmuziek en de mooiste Disney Figuren onder een besneeuwde hemel!
  Showtijden: 21.15 uur - Central Plaza
 2. Beauty and the Beast: Tale as old as time: herbeleef de meest iconische scènes uit dit magische verhaal.
  Showtijden: 23.00 uur / 00.15 uur - Central Plaza
 3. Mickey’s Dazzling Christmas Parade on Stage!: laat je meevoeren in een wervelwind van licht en muziek. Een niet te missen kerstparade is terug... maar deze keer op het podium!
  Showtijden: 21.45 uur / 22.45 uur / 00.30 uur / 01.30 uur - Videopolis
 4. Mickey's Winter Wonderland: Magical Memories: Mickey en zijn vrienden nodigen je uit om samen met hen te genieten van het meest magische seizoen van het jaar!
  Showtijden: 22.00 uur / 23.30 uur / 01.00 uur - Castle Stage
 5. The Enchanted Christmas Bal: prestigieuze gasten sluiten zich aan bij het feest voor een magische finale op Central Plaza.
  Showtijden: 02.00 uur - Central Plaza

Feestelijke ontmoetingen

Vier Kerstmis al eind november met meer dan 50 Disney Figuren! Overal in het Disneyland Park wachten je Disney-vrienden op speciale selfieplekken om met je op de foto te gaan. Sommige van hen hebben zelfs de reis speciaal voor het feest gemaakt...

Kostuums zijn speciaal voor dit evenement toegelaten. Natuurlijk moet je zien dat je geen masker draagt.

Exclusief evenement

Als je wilt inschrijven voor dit evenement, dan moet je houder zijn van een Brons, Zilver of Gouden jaarpas, of een oudere jaarpass (Discovery, Magic Flex, Magic Plus of Infinity).

Het evenement zal doorgaan in het Disneyland Park op 30 november 2023, van 21.15 uur tot 02.00 uur. Toegang tot het park vanaf 18.00 uur.

Tickets

De tickets kan je online kopen vanaf maandag 6 november om 11.00 uur. Bij grote drukte zal er een virtueel wachtrijsysteem worden opgezet. Elke houder van een jaarpas heeft de mogelijkheid om een extra ticket te kopen voor maximaal twee andere personen.

Het volledige programma

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.