Reclame

Disney FanDaze

Het evenement voor de echte Disney-fan!
Beleef het gloednieuw Disney FanDaze evenement dat in 2018 voor de eerste keer zal plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park. Op zaterdag 2 juni van 20:00 tot 02:00 uur kan je genieten van talrijke ontmoetingen met meer dan 80 Disney-figuren, extra entertainment, shows en attracties die langer open blijven.

Disney FanDaze

Op zaterdag 2 juni 2018 wordt de allereerste Disney FanDaze georganiseerd, een avond voor de echte Disney-fan met meer liefst meer dan 80 Disney-figuren, waaronder sommige die slechts zelden in een Disney-park te zien zijn.

Onder andere Dagobert Duck, Max Goof, Bolt, Joy, Sadness, Klarabella Koe, Roger Rabbit, Nick Wilde en Judy Hopps zullen aanwezig zijn, maar ook twee Disney-figuren die nog nooit eerder in een Disney-park werden vertoond.

Ontmoetingen met Disney-figuren

Tijdens de hele avond kan je in het Walt Disney Studios Park met (zeldzame) Disney-figuren op de foto. Hiervoor zijn er meer dan 20 meet 'n' greet locaties voorzien. Bekijk ze hier allemaal en kies je plekje alvast uit!

Exclusieve merchandising

Speciaal voor de Disney FanDaze is er een exclusieve lijn aan merchandising ontwikkeld waaronder tassen, petten, oortjes, t-shirts en lanyards. Deze zijn verkrijgbaar in Studio 1.

Shows en entertainment

Naast de vele Disney-figuren, zijn er natuurlijk ook nog vele shows en parades te zien die avond. Bekijk hier het volledige overzicht.

  • Dance Your DuckTales Parade
  • Max Live! Getting Goofy With It!
  • Oh My, Ortensia!
  • Jumba & Pleakley’s Mission: Stitch!
  • PJ’s DJ Party
  • Oswald’s Sing-Along Challenge
  • The Farewell Street Party

Er zijn ook diverse attracties speciaal langer geopend zodat je deze in alle rust, en meestal zonder wachtrijen, zoveel als je wilt kan bezoeken.

Tickets

Iedereen kan tickets kopen voor de Disney FanDaze. Let wel op dat een gewoon toegangsticket voor het park je geen toegang geeft tot dit exclusieve evenement.

Gasten met een ticket voor de Disney FanDaze mogen vanaf 20:00 uur het Walt Disney Studios Park binnen. Koop nu je tickets online met korting! Je kan zowel losse tickets kopen als een arrangement met een verblijf in een Disney-hotel via een speciale aanbieding.

Houders van jaarpaspoort krijgen korting, maar enkel als ze telefonisch hun tickets aankopen. Tickets kosten €99 (Magic Flex / Fantasy), €89 (Magic Plus / Dream) of €79 (Infinity). 

Losse tickets koop je via de officiële website van Disneyland Parijs en kosten €109 per persoon. Klik op 'Nu boeken' hieronder, vervolgens op 'Boek nu!' bij 'Toegangstickets 1 dag in voorverkoop', daarna op 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen.Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.