Reclame

Disneyland Park Adventures

Een meeslepende avond in het hart van het Disneyland Park
Geniet op vrijdag 10 maart 2022 van 21.00u tot 02.00u in het Disneyland Park van een meeslepende avond. Reis terug in de tijd en ga verder waar het vorige jaarpaspoort-evenement eindigde.

Informatie

Wees klaar om het Disneyland Park opnieuw te ontdekken met muziekanten, Disney-figuren en vele andere extra's en beleef de vijf themalanden zoals nooit er voren.

Wil je Main Street, U.S.A. en zijn inwoners verkennen? De Thunder Mesa goudkoorts ervaren? Koninklijke ontmoetingen beleven in Fantasyland? Peter Pan ontmoeten op het schip van kapitein Haak? Of wil je diep onder zee te duiken naast Captain Nemo? Entertainment, attracties en happenings wachten op je tijdens deze unieke avond! 

Entertainment

De klassieke attracties in het Disneyland Park hebben veel verrassingen voor je in petto met talrijke extra's die je nog nooit hebt gezien en zelfs nostalgische knipogen! Dankzij een volledig nieuw uitgewerkte vuurwerkshow, beleef je bijna 30 jaar muziekherinneringen terug in Disneyland Paris. Ook oude shows keren éénmalig terug naar bepaalde iconische locaties, alleen voor deze exclusieve avond

Veel Disney-figuren zijn aanwezig en ontmoeten je door het Disneyland Park heen. Hou er rekening mee dat de Disney-figuren niet aanwezig zijn op hun vaste fotolocaties, maar op willekeurige plekken en tijden.

's Avonds is een selectie van de restaurants en boetieks geopend. 

Tickets

Reserveringen voor deze unieke avond is mogelijk via de speciale Jaarpas-lijn of online.

Prijs: €55 per persoon. Deze avond is exclusief gereserveerd voor Magic Pass en Infinity jaarpaspoorthouders. Elk jaarpaspoorthouder kan ook tickets kopen voor maximaal 2 gasten die geen houder zijn van een jaarpaspoort. Begeleidende personen moeten zich bij de ingang van de avond presenteren met het betrokken jaarpaspaspoorthouder.

Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.