Reclame

Disney's Halloween Party

Feest en griezel mee met Mickey en Minnie!
Het hoogtepunt van het Halloween-seizoen is de jaarlijkse Disney's Halloween Party met extra entertainment, shows, attracties en vele Disney-figuren in het Disneyland Park op 29 & 31 oktober 2022 van 20:00 tot 02:00 uur. De meeste attracties blijven gewoon geopend en je mag bovendien verkleed komen. Maskers zijn niet toegelaten, buiten mondmaskers natuurlijk.

Goed nieuws, want vanaf dit jaar zijn er geen Coronarichtlijnen meer!

Een betoverende halloweenparade

Wanneer de avond valt, wandel je naar het Kasteel van Doornroosje of Main Street, U.S.A. om deze vrolijke parade te bewonderen. De Disney Figuren hebben hun mooiste halloweenoutfits uit de kast gehaald om de show te stelen op hun indrukwekkende paradewagens!

2 spooktaculaire shows voor jong en oud

De Boze Koningin en haar schurkachtige vrienden organiseren een feest vol spookachtige liedjes en dansen. Ook Yzma danst mee, terwijl ze keizer Kuzco van de troon probeert te stoten. Zal het haar lukken?

Verrassende ontmoetingen die je niet durft te missen

De Disney Schurken sluipen rond in het Disneyland Park... Durf jij het aan om ze te ontmoeten? Of beleef je liever vrolijke momenten met andere Disney Figuren?

Uitdagingen voor de dappersten

Ben jij moedig genoeg om een kijkje te nemen in de drie Scary Zones? Griezelige geesten dwalen rond Phantom Manor, piratenzombies maken de Scary Zone in Adventureland onveilig en ontdek wat er na middernacht ronddwaalt op Main Street, U.S.A. (nieuw)! Ook Skull Rock zal opnieuw je te woord staan.

Let op! Deze Scary Zones zijn niet geschikt voor kleine kinderen. Kom je liever geen geesten tegen op Main Street U.S.A.? Dan neem je best de Liberty of Discovery Arcade aan de zijkant.

Speciale toegang tot attracties tot 02.00 uur

Het Disneyland Park is tot laat in de avond open, dit is een unieke kans om een ritje te maken in enkele van de meeste geliefde attracties. Sommige zelfs in het donker! Deze attracties zijn geopend:

Frontierland

Fantasyland

Discoveryland

Adventureland

Boek je verblijf (hotel + tickets) en krijg korting op de Disney Halloween Party tickets

Boek een verblijf (hotel + tickets) en bespaar 15% op de prijs van Disney Halloween Party-tickets in vergelijking met de prijs van het standaard Disney Halloween Party ticket dat los wordt verkocht tegen de standaardprijs.

Het enige wat je hoeft te doen is:

  • Selecteer je verblijfsdatum inclusief 29 of 31 oktober 2022
  • Voeg de tickets van de Disney Halloween Party toe aan je boeking als extra (tegen betaling)

Programma 2022

Tickets & prijzen 2022

Met een ticket krijg je toegang tot het Disneyland Park vanaf 17.00 uur. Voor een ticket betaal je €79 per persoon voor toegang op 29 oktober 2022 en €89 per persoon voor toegang op 31 oktober 2022, zowel volwassenen als kinderen. 

Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van Disneyland Parijs. Klik op de knop hieronder en daarna bovenaan op 'Speciale evenement'. Je ziet dan 'Halloween' als een optie staan. Er is een extra korting voor houders van een jaarpas (tot 20%).

<p data-block-key="of908">Prijzen onderhevig aan de veranderingen. Check de prijzen op de officiële website.</p>
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.