Reclame

Disneyland Paris Pride

Vier de diversiteit
Wil jij met je gezin een knallend feest voor diversiteit vieren? Dat kan op 29 juni 2024 van 20.00 uur ‘s avonds tot 02.00 uur ‘s nachts tijdens de Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park. En dit jaar wordt het een vrolijker en kleurrijker feest dan ooit tevoren.

Diversiteit

Van 20.00 uur tot 02.00 uur staat het Disneyland Park volledig in teken van de diversiteit in het eerste officiële Magical Pride evenement. Geniet van een Pride Parade zoals je er nog nooit één gezien hebt  die trekt door de straten van het Disneyland Park, Disney-figuren die je overal in het park verwelkomen en dit bijzondere moment met je willen delen, de uitzonderlijke kans om tot diep in de nacht te genieten van de spannende attracties in het Disneyland Park, bekende dj's die je met bonkende beats uitnodigen voor een onvergetelijk feest en nog veel meer magische verrassingen!

Programma

Het programma van 2023 is nog niet bekend. Later meer! Hier alvast het programma van vorige editie.

Parade

Ga de straten op van het Disneyland Park en maak je klaar voor een indrukwekkende parade die speciaal werd gecreëerd voor de Disneyland Paris Pride, waar Disney Figuren in hun mooiste outfits langskomen op prachtige paradewagens terwijl magische muziek je in de sfeer brengt.

Optredens

Tijdens de avond zijn er enkele optreden van bekende DJ's. Dit jaar kan je op het podium bij La Place des Stars voor de Tower of Terror onder meer kijken naar Calum Scott, Jenifer, Christophe Willem en Bianca Costa.

Nieuwe snacks

Bewaar de mooiste herinneringen aan dit kleurrijke feest met de Disneyland Paris Pride souvenirs. Zelfs de Disney keuken staat in het teken van de LGBTQ-gemeenschap, het water loopt je in de mond bij onze heerlijke snacks in de kleuren van de regenboog! 

Speciale merchandising

In een vorige editie werd er exclusieve, limited-edition 'Rainbow' merchandising uitgebracht. Deze waren beschikbaar in de winkel 'World of Disney' in Disney Village en 'The Légendes d'Hollywood' in het Walt Disney Studios Park.

Prijzen:

 • T-shirt: € 25.99
 • iPhone X/XS case: € 18.99
 • Magneet: € 7.99
 • Sleutelhanger: € 5.99
 • Hoofdband: € 19.99
 • Pet: € 24.99
 • Lanyard: € 9.99
 • Pin: € 6.99
 • Koffietas: € 10.99

Tijdens het evenement zelf, waren er ook 3 exclusieve items beschikbaar, namelijk een Magical Pride Lanyard, T-shirt en een Jumbo pin. Deze waren beschikbaar bij 'The Légends d'Hollywood' in het Walt Disney Studios Park en de pin's bij Chez Marianne (Souvenirs de Paris) nabij de attractie Ratatouille.

Prijzen:

 • Maigcal Pride lanyard: € 9.99
 • Magical Pride T-shirt: € 22.99
 • Jumbo pin: € 49.99

Tickets

Tickets kan je online kopen (nog niet beschikbaar voor 2023). De prijs in 2019 was €89 per persoon. Er was ook een 'plus' ticket beschikbaar voor €109 per persoon die je toegang gaf tot beide Disney-parken vanaf 16.00 uur in plaats van 20.00 uur.

Klik op de website van Disneyland Parijs op 'tickets' > 'toegangstickets' en dan op het tabje 'Belevenissen'.

Klik op 'Parken & Tickets' > 'Speciale evenementen' en dan op 'Disneyland Paris Pride'.
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.