Reclame

New Year's Eve Party

Feest het nieuwe jaar in!
Op 31 december is het jouw kans om het nieuwe jaar in te gaan op magische wijze. Het Disneyland Park maakt zich op voor een exclusieve New Year's Eve Party waarbij talrijke attracties geopend zullen zijn en extra shows, entertainment, parades en vuurwerk bij het kasteel te zien zijn.

Exclusief

Het evenement is enkel toegankelijk voor mensen met een apart toegangsticket. Je normale toegangsticket voor de parken is dus niet geldig. Vanaf 18:30 uur moeten de normale bezoekers het Disneyland Park verlaten en wordt het park klaargemaakt voor de speciale avond. Gasten met een ticket kunnen van 20:00 tot 01:00 uur genieten van de exclusieve New Year's Eve Party. Als bonus krijgen ze al toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:30 uur.

Shows en entertainment

Tijdens de volledige avond blijven de meeste attracties gewoon geopend. Hierdoor kan je, meestal zonder wachtrijen, talrijke attracties bezoeken in een korte tijd. Dit jaar wordt extra magisch. Er zullen maar liefst vijf verschillende feesten zijn! Elke themaland heeft zijn eigen, gethematiseerd feest. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van Country-muziek in Frontierland en Disco-muziek in Discoveryland.

Als eerste hoogtepunt van de avond kan je genieten van de parade "The Ride for the Night Parade". Op de prachtige parademuziek van 'Dream and Shine Brighter' trekken prachtige verlichte paradewagens door Main Street U.S.A. op de paraderoute.

Champagne op Main Street U.S.A.

Geen nieuw jaar zonder champagne om te vieren! Doorheen de hele avond is er champagne te krijgen aan verschillende kraampjes doorheen Main Street U.S.A.. Je hebt de keuze uit een glas of een volledige fles. Het speciale glas met een exclusief Disneyland Paris design mag je houden. Het is gemaakt uit een hard plastiek, dus als je het eens laat vallen.. geen probleem.

Vuurwerk

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk vuurwerk. Maak je klaar voor de grootste vuurwerkshow die je ooit gezien hebt! Klokslag middernacht barst het vuurwerk los boven het kasteel van Doornroosje tijdens de show "The Sparking Wishes of Disney New Year's Eve". Speciaal voor het nieuwe jaar zijn er extra lanceerplatformen voorzien naast en achter het kasteel. Onmiddellijk na het vuurwerk kan je genieten van de "Disney New Year's eve dance party" op Central Plaza.

Walt Disney Studios Park

Het Walt Disney Studios Park blijft toegankelijk voor iedereen. Ook gasten zonder een speciaal ticket. Alle attracties blijven speciaal geopend voor deze avond. Het park sluit om 00.30 uur.

Programma 2022

dlp-programma-new-years-eve-party-2022dlp-programma-new-years-eve-party-2022.pdf

Tickets en prijzen

De prijzen van de tickets zijn dit jaar aangepast. Je betaalt nu minder als je in een Disney-hotel verblijft. Houders van een jaarpaspoort betalen, zoals gewoonlijk, ook minder. Een overzicht:

  • Normale prijs: € 109 per ticket (zowel voor volwassenen als voor kinderen. Kinderen onder de 3 jaar gratis)
  • Tot 20% korting met een jaarpas
  • Boek je een verblijf met tickets en Disney Hotel? Dan krijg je ook 15% korting.

Met een ticket krijg je toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:30. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van Disneyland Parijs. Klik op 'boek nu!' en daarna bovenaan op 'Speciale evenement'. Je ziet dan 'New Year's Eve' als een optie staan.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.