Reclame

De 30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier mee met Mickey en zijn vrienden!
Op 12 april 1992 verwelkomde Disneyland Paris officieel voor het eerste gasten na jaren van verbeelding, planning en ontwikkeling om de magische droom van Walt Disney tot leven te brengen in Europa. In 2022 bestaat Disneyland Paris maar liefst 30 jaar. Het wordt een feestjaar om nooit te vergeten.

Vanaf 6 maart 2022 kan je genieten van de festiviteiten rond de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Tijdens deze once-in-a-lifetime viering kan je genieten van een nieuwe show, speciale merchandising, nieuwe snacks, prachtige nieuwe outfits voor de Disney Figuren en de opening van Avengers Campus, het nieuwe themaland in het Walt Disney Studios Park.

Magie in beide Disney Parken

Doorheen het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zal een feestelijke sfeer hangen en kan je genieten van uitzonderlijke ervaringen. Beide Disney Parken zullen gehuld zijn in speciale decoraties.

De Grote Finale in 2023

In 2023 gaan de vieringen voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris gewoon verder! Tot en met 30 september 2023 kan je genieten van al het entertainment, maar ook van nieuwe en terugkerende shows.

Shows & Parades

Dream... and Shine Brighter!
Een prachtige, kleurrijke parade.
Disney D-Light
Een prachtige drone-show.
Disney Illuminations
Elke avond schittert de magie aan de hemel in het Disneyland Park
Disney Dreams!
Ga mee op reis met Peter Pan.
Avengers: Power the Night
Een prachtige avondshow bij de Tower of Terror

Avengers Campus

Het nieuwe Marvel-themaland in het Walt Disney Studios Park is geopend met twee nieuwe attracties, een winkel, een meet en greet locatie en een restaurant. Het nieuwe themaland is te vinden aan de linkerkant van het park.

Spider Man: W.E.B. Slingers

De Spider Man attractie vervangt het vroegere Armageddon. Tijdens deze rit wordt je meegenomen tijdens een rondleiding in het bedrijf WEB, de Worldwide Engineering Brigade, waar talrijke uitvindingen worden gedaan. Één van deze uitvindingen zijn de Spider-Bots, kleine robots in de vorm van spinnen. Maar dan loopt er iets mis, en beginnen de Spider-Bots zich te vermenigvuldigen en moet jij helpen ze te verslaan!

Het gebruik van nieuwe technologieën zorgen ervoor dat je bewegingen en gestures gebruikt kunnen worden in de attractie. In je Web Slinger-voertuig kan je, dankzij een 3D bril, spinnenwebben afschieten vanuit je pols. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk Spider-Bots te vangen. Tijdens de rit kom je bekende scènes tegen uit de films, zoals Pym Test Kitchen, Avengers Headquarters en Collector’s Fortress.

Avengers Assemble: Flight Force

De vroegere Rock 'n' Roller Coaster werd omgebouwd tot een Iron Man attractie. De nieuwe achtbaan is te vinden tegenover de Spider Man: Web Slingers attractie. Het traject van de achtbaan blijft behouden. In de voorshow van de attractie zal je een levensechte Iron Man animatronic zien. Verder werd de attractie volledig omgedoopt met een Marvel-thema en zal je zelfs Captain Marvel voorbij zien vliegen.

Een opvallende eye-catcher is te vinden voor het gebouw waar het grootste LED-scherm in Europa werd aangebracht.

Pym Test Kitchen

Pym Test Kitchen is gebaseerd op de film 'Ant-Man and the Wasp'. Het quick service restaurant serveert maaltijden buiten proportie zoals te zien op de foto's onderaan vanuit het Amerikaanse Disneyland Resort.

Het logo van de viering werd alvast wel aangekondigd. Simpel, maar geniaal. De cijfers 30 worden geschreven in de vorm van Mickey-oren.

Speciale merchandising

Voor de 30e verjaardag werd speciale merchandising ontworpen. De nieuwe collectie zal veel glinsterende items bevatten, zoals Mickey en Minnie oortjes, maar ook een Spirit Jersey, mokken, tassen, mokken, kommetjes, een gsm-hoesje, handdoeken, enzovoorts. Opvallend en al zeer populair is het zeeppompje waarop een schuimpjes komt in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse. Er zijn ook t-shirts en jerseys te krijgen met het prachtige logo van 30 jaar Disneyland Paris als print.

Speciale snacks

Voor de 30e verjaardag zijn er speciale snacks ontwikkeld. Zo zijn er macarons in verschillende smaken met de opdruk van het logo van de 30e verjaardag. Verder zijn er nog wafels, ijsjes, muffins, warme chocolademelk en een sandwich in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse.

Foto's & video's: ED92, DLPReport, DLPWelcome.
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.