Reclame

Disney+ Day

Vier Disney+ Day in Disneyland Paris.
Op deze pagina
    Op 12 november 2021 is het internationale Disney+ Day. Hiervoor rolt Disneyland Paris de 'blauwe loper' uit met speciale fotomomenten, gratis snacks en projecties op de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park.

    De streamingdienst Disney+ werd op 12 november 2019 voor het eerst gelanceerd in de wereld. Deze speciale dag wilt Disney niet zomaar aan zich laten voorbij gaan en ook in Disneyland Paris zal er extra entertainment zijn. In het Walt Disney Studios Park zullen verschillende fotolocaties beschikbaar zijn, met en zonder Disney Figuren. Speciaal voor de gelegenheid zullen de Disney Figuren speciale blauwe outfits dragen.

    Bij restaurant En Coulisse in Studio 1 krijg je een gratis snack bij de bestelling van eender welk menu. Het hoogtepunt van de dag zal te zien zijn op het einde van de dag tegen sluitingstijd. Het Walt Disney Studios Park blijft 30 minuten langer open voor de eerste avondshow in het park sinds de sluiting in 2020 met projecties op de Tower of Terror en vuurwerk.

    Disney+ lanceerde in België op 15 september 2020. Ondertussen telt de streamingdienst meer dan 105 miljoen abonnees.

    Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.