Reclame

Disneyland Pass POP-UP surprises

Beleef magisch ontmoetingen in Disneyland Paris.
Van 26 april tot en met 15 mei 2024 zal Disneyland Paris voor een tweede keer het evenement Pop-Up Surprises organiseren voor houders van een jaarpaspoort. Tijdens POP-UP Surprises kan je talrijke Disney Figuren ontmoeten in het Disneyland Park.

Van 26 april t/m 15 mei 2024 krijg je de kans om ​​zeldzame Disney Figuren te ontmoeten als onderdeel van de eerste Disneyland Pass evenement, genaamd Pop-Up Surprises. Dit evenement is exclusief gereserveerd voor houders van de Disneyland Pass (Bronze, Silver, Gold) en Annual Pass (Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity).

Registreren en reserveren

Een voorafgaande registratie is vereist op het gebruikelijke boekingsplatform. Je moet hiervoor niet extra betalen.

Tijdens je registratie kies je een tijdslot, een kwartier tussen 13.00 en 16.45 uur, op de datum die je uitkomt. Elke houder van een jaarpas mag drie gasten meenemen, maar deze moeten ook houder zijn van een jaarpas. Vergeet zeker ook niet je toegang tot het Disneyland Park te reserveren via de normale manier.

Locatie

Locatie to be is het voormalige Bureau des Pass Annuels in het Disneyland Park. Deze locatie stond sinds het begin van de Coronapandemie leeg en wordt momenteel omgebouwd. De naam wordt ook gewijzigd naar Disneyland Pass Corner.

Foto's

Het is toegestaan om zelf foto's te maken, want de locatie zal niet beschikken over een PhotoPass fotograaf, terwijl dit wel inclusief zit bij je nieuwe jaarpas.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.